panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
έτσι τα λαϊκά είδωλα τα αγαπάει ο κόσμος!!!Οτι και να κανει η Ελενα την αγαπαμε!
έτσι τα λαϊκά είδωλα τα αγαπάει ο κόσμος!!!Οτι και να κανει η Ελενα την αγαπαμε!
Μακάρι φίλε, να με βοηθήσει να ξεπεράσω τις κοντές.Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα περιέχει σίγουρα χαρακτήρα διπλό . Ίσως υπάρχουν σεμινάρια σχετικά με το σεξ , την απόδοση μας, του πώς θα ξεκλειδώσουμε πολλά ταμπού στον εαυτό μας κλπ. Μπορεί να απευθύνεται και σε γυναίκες και σε άνδρες όσο αφορά την ερωτική συνεύρεση και την σεξουαλική εμπειρία. Με θεωρία αλλά και πρακτικό κομμάτι. (Έτσι και δεν ισχύει τουλάχιστον έχω καλή ιδέα για το μέλλον)
Μακάρι φίλε, να με βοηθήσει να ξεπεράσω τις κοντές.
Σε ευχαριστω πολύ γιαβρι μου.Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω. Είναι εμφανές οτι η Ελενα έχει μυαλό επειχειρηματικό (έχει ήδη φτιάξει brand), και οτι οι σκέψεις της ξεπερνούν τα στενά όρια της "δουλειάς".
Είναι επίσης εμφανές οτι εδώ και καιρό σκέφτεται ένα άνοιγμα.
Η Ελενα είναι έξυπνη γυναίκα, η οποία μάλιστα λόγω εμπειρίας ξέρει τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων και πως να τα εκμεταλευτεί. Κάτι κοριτσάκια οπυ συναντώ να κάνουν business development, τα τρώει για πρωινό.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιχειρήσει
Δεν είναι προσωπικό site.. Eιναι μια μικρή επιχείρηση με έναρξη στην εφορία και αφμ ;)Νομίζω ότι η Έλενα είναι η πρώτη Ελληνίδα της συγκεκριμένης δουλειάς που δημιουργεί το δικό της προσωπικό σαιτ συνήθως προσωπικό σαιτ έχουν πολλές από εξωτερικό αλλά δε νομίζω κάποια Ελληνίδα να είχε η έχει κάνει σαιτ εκτός και αν κάνω λαθος
Σου παει η γραβατα
;)και σε σχέση με το ντύσιμο τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να είναι...
Δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείς Ελενα.Σε ευχαριστω πολύ γιαβρι μου.
Ολοι προσπαθούμε για κάτι καλύτερο, χωρίς όμως, και το τονίζω αυτό, να μην μετάνιωνουμε και ξόρκιζουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα, που αυτό με την σειρά του μας οδήγησε εδώ..
Πάλι πορνό θα κάνεις?Eιναι μια μικρή επιχείρηση με έναρξη στην εφορία και αφμ ;)
δεν ειχες ΑΦΜ μεχρι τωρα????πλακα κανεις!!!Δεν είναι προσωπικό site.. Eιναι μια μικρή επιχείρηση με έναρξη στην εφορία και αφμ ;)
Eπαγγελματικο ... βρε ! Εννοειται ειχαδεν ειχες ΑΦΜ μεχρι τωρα????πλακα κανεις!!!
Τα παω καλα μ αυτοΟι σχέσεις με αφμ και εφορία ειναι σκληρό πορνό,
Ειπα και τις προαλλες ΑΦΟΥ.. Καμμια σχεσηΠάλι πορνό θα κάνεις?
αυτό δεν το ήξερα οκ μια χαρά αντε καλή αρχή και καλές δουλειές!!!Δεν είναι προσωπικό site.. Eιναι μια μικρή επιχείρηση με έναρξη στην εφορία και αφμ ;)
με Κυριάκο θα ειναι καλύτερα τα πράγματα και για τις νέες επιχειρήσεις. Χωρίς να θέλω να μιλήσω πολιτικά δίνει 2000 ευρώ σε κάθε νέο παιδί που γεννιέται επαναφέρει τη 13 σύνταξη στους συνταξιούχους κτλ. Μπράβο του και ας μην έχω ψηφίσει ποτέ νέα Δημοκρατία σε αυτά δε χωράνε πολιτικές παρωπίδεςΟι σχέσεις με αφμ και εφορία ειναι σκληρό πορνό,
Θα ρωτησω κ θα σε πωΛενιώ γνωρίζεις αν λύθηκε το θέμα εγγραφής με μαστερκαρντ στο *****??
θεκς μπέιμπυ...τα ραντεβού θα συνεχίσεις να τα κάνεις και να μας προσφέρεις στιγμές μοναδικές ή πάπαλα?Θα ρωτησω κ θα σε πω