Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εισαι εξυπνο παλικαρι εσυ ...Δεν σε φοβαμαι ...με βάζεις σε δύσκολα κυρία Χατζή...
Εισαι εξυπνο παλικαρι εσυ ...Δεν σε φοβαμαι ...με βάζεις σε δύσκολα κυρία Χατζή...
Αυτο ειναι και το ποιο δυσκολο κομματι ... χωρις πλακαεχεις κατα νου και κανα συστημα αξιολογησης μελων? (πςςςςς τι σκεφτηκα τωρα)
Εγω παντως παω για
Αυτο ειναι και το ποιο δυσκολο κομματι ... χωρις πλακα
Πουλάω την λύση στο πρόβλημα σου....Αυτο ειναι και το ποιο δυσκολο κομματι ... χωρις πλακα
Πως φαινεται ο δραστηριος ο επιχειρηματιας...ο επενδυτης!Πουλάω την λύση στο πρόβλημα σου....
Ε ναι μωρε ... :smoking: Μην τα πουμε ολα τωρα ...ερχεται δυσκολος χειμωνας .. ετσι λενε τα ημερομηνια..καλα εχω κατι ιδεες... αλλα ναχουμε κατι να λεμε και τον χειμωνα ε?
Κρατας την παράδοση.... Τετάρτης & παρασκευήςΆλλοι πανε για.....
κι εγω παω να φαω τη φασολαδα μου
θα την δουμε την προταση σου ... οταν ερθει η ωραΠουλάω την λύση στο πρόβλημα σου....
Κρατας την παράδοση.... Τετάρτης & παρασκευής
Ο τζαμπας πέθανε...Πως φαινεται ο δραστηριος ο επιχειρηματιας...ο επενδυτης!
χαχαχαχα ...προσοχη τα αερια ... εχουμε καψωνα !! Μην φουντωσεις και καει ο κωλος σου ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΜΕΚρατας την παράδοση.... Τετάρτης & παρασκευής
Άλλοι πανε για.....
κι εγω παω να φαω τη φασολαδα μου
ΣωΣΤΟΟΟΟΟς !!Ο τζαμπας πέθανε...
Ντροπή σου.....χαχαχαχα ...προσοχη τα αερια ... εχουμε καψωνα !! Μην φουντωσεις και καει ο κωλος σου ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΜΕ
Ακόμα εδω ειναι!
φαντάζομαι τι θα διαβάζουμε στις μελλοντικές κριτικές.
"Η κοπέλα αργησε κανα τεταρτο.,,αλλα με είχε ενημερωσει (απανταγε στο νημα της στο Bou) οπότε δεν με πειραξε"
χαχαχαχα ...προσοχη τα αερια ... εχουμε καψωνα !! Μην φουντωσεις και καει ο κωλος σου ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΜΕ
τι είπε το άτομο.....Σε φανταζομαι σημερα σε ραντεβου.... να ακουσεις καναν θορυβο περιεργο.
θα γυρισεις στον πελατη και θα πεις "Σκορπιε? εσυ?"