barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.252
- Πόντοι
- 5.506
Κατσε να να προχωρησει λιγο και θα σας πω... Ειναι λιγο πολυπλοκο
Εγώ κάνω την πρώτη κατάθεση έτσι για το καλή αρχή.
Κατσε να να προχωρησει λιγο και θα σας πω... Ειναι λιγο πολυπλοκο
Ωραίος. Και με συλλεκτικό νόμισμα...Εγώ κάνω την πρώτη κατάθεση έτσι για το καλή αρχή.
Σους ....Γιατί βαράς μανδάμ, πειράζει που είπα να ψάλλω λιγάκι?
Ααααα τι κιμπαρης ο γλυκος μου ο ημιξεβρακωτος . Με σκλαβωσεςΕγώ κάνω την πρώτη κατάθεση έτσι για το καλή αρχή.
Κάτι τέτοια κάνει και μετά δεν έχει για ρούχα ;)Ααααα τι κιμπαρης ο γλυκος μου ο ημιξεβρακωτος . Με σκλαβωσες
Ααααα τι κιμπαρης ο γλυκος μου ο ημιξεβρακωτος . Με σκλαβωσες
Σους ....
Kαι εγω για ευχαριστω τι .... ??? ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΥΞεβρακώθηκα για να σου κάνω τέτοιο ποδαρικό. :S :S :S
Εεε κατι ξερεις απ εξω απ εξω..Και να ήξερα δεν θα το έλεγα, σκέψου τώρα που δεν ξέρω κιόλας
Εεε κατι ξερεις απ εξω απ εξω..
Σε ευχαριστω anyway :-* :-* :-* :-*
Φταίω εγώ να τα ξεράσω όλα τώρα? Ακούς εκεί απ εξω απ εξω
Φταίω εγώ να τα ξεράσω όλα τώρα? Ακούς εκεί απ εξω απ εξω
η πορνοσταρ είπε το μικρό λαϊκό παιδί της διπλανής πόρτας πορνοσταρ αχ τι χαρα ειναι αυτή . Γκαυλωσα που λένε και στο χωριό μου. Εγώ θα καταθέσω δέκα χιλιάρικα για το σαιτ αμ πωςΝα τα ελεμε κι αυτα
Καλημέρα, στέλνεις πμ στην ίδια αφού πρώτα γράψεις 10 posts σε διάφορες σελίδες ή στο στέλνει η ίδια και σε γλιτώνει από τον κόπο ;)Καλησπερα.. πως μπορω να βρω το τηλεφωνο της??? ειμαι νεος εδω μεσα και δυσκολευομαι.. ευχαριστω
3 χρονια νεος πως το καταφερνεις αυτοΚαλησπερα.. πως μπορω να βρω το τηλεφωνο της??? ειμαι νεος εδω μεσα και δυσκολευομαι.. ευχαριστω
Ντόριαν Γκρέι....3 χρονια νεος πως το καταφερνεις αυτο
Υποχρεωτικά πρέπει τα ποστ να ναι στις τραβελοκωλοτρυπίδες στου ποδολάγνου στις νεες αφιξεις τρανς και στου πανάγου7αφού πρώτα γράψεις 10 posts σε διάφορες σελίδες