kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.091
- Πόντοι
- 6.256
Έλα ρε έλενα, πες μας τι έχεις πάνω σ αυτά τα σκαριά, δε μας λυπάσαι?
Καλησπερα :-*Έλα ρε έλενα, πες μας τι έχεις πάνω σ αυτά τα σκαριά, δε μας λυπάσαι?
Kαλησπερα τιγρηΚαλησπέρα
ποτε θα έχουμε καινουρια ταινιουλα ;;Kαλησπερα τιγρη
Μας εγκαταλείπει σιγα σιγα, και στο νήμα της μπαίνει ψιλοσπάνια,Καλησπέρα Έλενα. Μιας και έχω βαρέσει τόσες μαλακίες για πάρτυ σου πότε θα ανέβεις Θεσσαλονίκη να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα?
Μας εγκαταλείπει σιγα σιγα, και στο νήμα της μπαίνει ψιλοσπάνια,
Έρχεται κάνα δυο φορές τη βδομάδα, σφουγγαρίζει ξεσκονίζει στα γρήγορα και φευγει.
Ζούμε ένα δράμα.
Το ξαναπα πριν μερικές ημερες. Δεν εγκαταλείπω το νήμα. Απλά μέχρι τέλος Γενάρη είμαι σε τρέξιμο για να καταφερω να έχει σωστή αρχή το....Μας εγκαταλείπει σιγα σιγα, και στο νήμα της μπαίνει ψιλοσπάνια,
Έρχεται κάνα δυο φορές τη βδομάδα, σφουγγαρίζει ξεσκονίζει στα γρήγορα και φευγει.
Ζούμε ένα δράμα.
Αχχχχ.. Τι ωραία στοληΤο 'χει ρίξει για τα καλά σ΄αυτά τα γαμημένα τα τουντούδια, το ντου το ντου to do ......
Από καινούργια χρόνια πια. Καλές γιορτές να έχετε ολοι εκεί στην Θεσσαλονίκη μας :-* :-*Καλησπέρα Έλενα. Μιας και έχω βαρέσει τόσες μαλακίες για πάρτυ σου πότε θα ανέβεις Θεσσαλονίκη να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα?
Τζα τζα τζα..
Ευχαριστώ πανάγοκαλη κυριακη και καλη επιτυχια στο νεο εγχειρημα (αν και τη θεωρω δεδομενη...)
τιποτα.θα αγορασω κερατακια ταρανδακια πιστευω να μου πηγαινουνΕυχαριστώ πανάγο
Τζα τζα τζα..