panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
εγώ έχω μανταρίνια και ελιεςΣταυρό εχεις εκεις κατω ευλογημενε ? Ολο εκπληξεις εισαι ...
εγώ έχω μανταρίνια και ελιεςΣταυρό εχεις εκεις κατω ευλογημενε ? Ολο εκπληξεις εισαι ...
Σταυρό εχεις εκεις κατω ευλογημενε ? Ολο εκπληξεις εισαι ...
Πηραμε πηραμε Σ ευχαριστω παντως Παναγο. ;)εγώ έχω μανταρίνια και ελιες
άμα ξεμείνετε και επειδή τρέφω αγνά συναισθήματα για το άτομο σας δηλαδή μόνο αγκαλίτσα και φιλάκι μαγουλάκι άμα ξεμείνετε να μας το πείτε αγαπητή μου.Πηραμε πηραμε Σ ευχαριστω παντως Παναγο. ;)
άμα ξεμείνετε και επειδή τρέφω αγνά συναισθήματα για το άτομο σας δηλαδή μόνο αγκαλίτσα και φιλάκι μαγουλάκι άμα ξεμείνετε να μας το πείτε αγαπητή μου.
έχω ακούσει ότι είναι καλή εγώ προτιμώ αγκαλιά και φιλάκια είμαι παιδάκι μικρό ακόμα λαού λαού όλα...Τύπε, μην το πάρεις στραβά αλλά επειδή εγώ θέλω να τηνε πηδήσω μάλλον θα έχω προτεραιότητα.
έχω ακούσει ότι είναι καλή εγώ προτιμώ αγκαλιά και φιλάκια είμαι παιδάκι μικρό ακόμα λαού λαού όλα...
άμα κάνετε σεξ φωνάξτε με να σας κρατάω το φανάρι...Είσαι μουλωχτός εσύ.
άμα κάνετε σεξ φωνάξτε με να σας κρατάω το φανάρι...
Θα προτιμούσες δηλαδή να μ άρεσαν τα μαστίγια και οι χειροπέδεςΕιπαμε να εχεις και εσυ σαν μεσος ελληνας πολιτης τις ανωμαλιες σου Αλλα αυτο, το να την βρισκεις, που καθαριζω ελιες με ξεπερναει
Βολευόμαστε μες στην κρίσηΈχουν πέσει περικοπές στις φωτός και ο κόσμος την βρίσκει και με ελιές (ειδικά θρούμπες) και με πορτοκάλια και με οτι βρεθεί!
Έχουν πέσει περικοπές στις φωτός και ο κόσμος την βρίσκει και με ελιές (ειδικά θρούμπες) και με πορτοκάλια και με οτι βρεθεί!
Θα προτιμούσες δηλαδή να μ άρεσαν τα μαστίγια και οι χειροπέδεςΒολευόμαστε μες στην κρίση
Εννοειται οτι εχεις προτεραιοτητα ... Παλιος ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΔΙΣ κλπ κλπΤύπε, μην το πάρεις στραβά αλλά επειδή εγώ θέλω να τηνε πηδήσω μάλλον θα έχω προτεραιότητα.
σιγά μη σε πει.εγω θα στηρίξω πάντως φουλ Έλενα και στα μελλοντικά της σχέδια. Και γυναικεία εσώρουχα άμα λάχει στριγκακια σουτιέν άμα βγάζει με την υπογραφή της θα αγοράσω κάμποσα να τα κάνω δώρο!!!!Για πες κάνα νέο , μια οικογένεια είμαστε,
Τι νέο επαγγελματικό ξεκινάς?
άσε εγώ θα μείνω τελευταίος να σε πάρω αγκαλιά και φιλί μάγουλο επειδή είμαι ανώμαλοςΕννοειται οτι εχεις προτεραιοτητα ... Παλιος ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΔΙΣ κλπ κλπ
It s a little bit complicated, που να σε λεω τωρα Οταν ερθει η ωρα θα με πεις την γνωμη σου οπως κ ολοι σας ;) μια παρεα ΑΦΟΥ ;)Για πες κάνα νέο , μια οικογένεια είμαστε,
Τι νέο επαγγελματικό ξεκινάς?
Ε καλά, εσύ θα πας κα με δαχτυλίδι αρραβώνων.άσε εγώ θα μείνω τελευταίος να σε πάρω αγκαλιά και φιλί μάγουλο επειδή είμαι ανώμαλος
σίγουρα θα είναι κάτι το όμορφο και έξυπνο πάντως!!!It s a little bit complicated, που να σε λεω τωρα Οταν ερθει η ωρα θα με πεις την γνωμη σου οπως κ ολοι σας ;) μια παρεα ΑΦΟΥ ;)
και καριολης μερικές φορές don't forget itΕ καλά, εσύ θα πας κα με δαχτυλίδι αρραβώνων.
Τοοοοόσο αγαπούλης