jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Παροτι γουσταρω τις πολύ αδύνατες πρέπει να παραδεχτώ πως η κοπέλα είναι απλά ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!111Καλημερα <<διαβολακο>> μου![]()
Οφειλω να ομολογησω οτι εχεις ενα δικιο . Θα επανορθωσω ;)
Καλημερα σε ολους:-* :-*
για την φωτό ,είπα ότι είναι περιττή....κάτσε να έρθω να σε γράψω που δεν φοράς!!!Kαθολου περιττη. ΑΝΑΓΚΑΙΑ !! Απλα την εβγαλα για την φωτο ....ΑΦΟΥ![]()
![]()
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορωΠαροτι γουσταρω τις πολύ αδύνατες πρέπει να παραδεχτώ πως η κοπέλα είναι απλά ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!111
Θα χαρω να με <<γραψεις>> ..... φανταστικε μου τροχονομεγια την φωτό ,είπα ότι είναι περιττή....κάτσε να έρθω να σε γράψω που δεν φοράς!!!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.ραντεβου για την "κλήση",στον Πρίαμο Παγκρατίου ...![]()
Βγάλε κι άλλα ρούχα και θα τα χάσεις αμέσως ;)Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω![]()
![]()
Γαμω το τακαμουρι μου μεσα >>
![]()
![]()
Ναα. Ντύθηκα χαχαΒγάλε κι άλλα ρούχα και θα τα χάσεις αμέσως ;)
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω![]()
![]()
![]()
![]()
χαχα... Αυτο που ειχε η ελενη στην σειρα με τον Ρωμα.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣΕτσι να μας μορφώνεις.
Τι είναι η τάκα-μούρη ?
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργαΓιατι να χασεις??
Τουμπανο εισαι
χαχα... Αυτο που ειχε η ελενη στην σειρα με τον Ρωμα.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Ετσι να μας μορφώνεις.
Τι είναι η τάκα-μούρη ?
Κι εγώ προσπαθώ να χάσω 5.
Και πόσα θες ακόμα ?
9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεσηΕ χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεση![]()
![]()
Δεν βγαινει η κακουργα βρε Τασο :-εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεση![]()
![]()
εσυ τα πολλα πολλα κοψτα
Τι μλκ εισαι