jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
γκαμω την ποτανα μου μεσα τα κισω
γκαμω την ποτανα μου μεσα τα κισω
Παροτι γουσταρω τις πολύ αδύνατες πρέπει να παραδεχτώ πως η κοπέλα είναι απλά ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!111Καλημερα <<διαβολακο>> μου
Οφειλω να ομολογησω οτι εχεις ενα δικιο . Θα επανορθωσω ;)
Καλημερα σε ολους :-* :-*
για την φωτό ,είπα ότι είναι περιττή....κάτσε να έρθω να σε γράψω που δεν φοράς!!!Kαθολου περιττη. ΑΝΑΓΚΑΙΑ !! Απλα την εβγαλα για την φωτο ....ΑΦΟΥ
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορωΠαροτι γουσταρω τις πολύ αδύνατες πρέπει να παραδεχτώ πως η κοπέλα είναι απλά ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!111
Θα χαρω να με <<γραψεις>> ..... φανταστικε μου τροχονομεγια την φωτό ,είπα ότι είναι περιττή....κάτσε να έρθω να σε γράψω που δεν φοράς!!!
Υ.Γ.ραντεβου για την "κλήση",στον Πρίαμο Παγκρατίου ...
Βγάλε κι άλλα ρούχα και θα τα χάσεις αμέσως ;)Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω
Γαμω το τακαμουρι μου μεσα > >
Ναα. Ντύθηκα χαχαΒγάλε κι άλλα ρούχα και θα τα χάσεις αμέσως ;)
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω
χαχα... Αυτο που ειχε η ελενη στην σειρα με τον Ρωμα.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣΕτσι να μας μορφώνεις.
Τι είναι η τάκα-μούρη ?
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργαΓιατι να χασεις??
Τουμπανο εισαι
χαχα... Αυτο που ειχε η ελενη στην σειρα με τον Ρωμα.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Ετσι να μας μορφώνεις.
Τι είναι η τάκα-μούρη ?
Κι εγώ προσπαθώ να χάσω 5.
Και πόσα θες ακόμα ?
9
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεσηΕ χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεση
Δεν βγαινει η κακουργα βρε Τασο :-εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεση
εσυ τα πολλα πολλα κοψτα μην ξεχνας απο σημερα καταζητείσαι βρες καμμια κρυψωνα
Τι μλκ εισαι