kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Τωρα που ψύχρανε όμως βάλε κάνα κορδονάκιΤι τι τι
Τωρα που ψύχρανε όμως βάλε κάνα κορδονάκιΤι τι τι
σας ευχαριστώ αγαπημένη μου για άλλη μια φορά. Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό. Νίκος σου και με τη σωστή καθοδήγηση βελτιώνεσαι όχι μόνο στο πορνο αλλά και σε όλα τα πράγματα στη ζωήΕκανα καθε δυνατη προσπαθεια .Τωρα μονος του του πια πρεπει να αναπτυξει τις δεξιοτητες του.
φορας κάτι μαύρα. Α σε έχω δει και με κόκκινο μη λες ψεματαΑλλωστε δεν φορω βρακι
Tαινια κανονικη δηλαδη σαν να λεμε, οπως το περιγραφεις. Το προβλημα σε αυτου του ειδους τις ταινιες πορνο, ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις τους καταλληλους ηθοποιους, οχι μονο να μπορουν αποδιδουν στην πραξη, αλλα να ξερουν κ απο ηθοποιια .
Πραγμα εξαιρετικα σπανιο ! Ειδικα σε μια χωρα σαν την Ελλαδα που αυτοι που θα ηθελαν να συμμετασχουν, παλευουν ακομα με την κοινωνικη κατακραυγη...Θελουμε δεκαετιες ακομα για να ωριμασει κατι τετοιο κ να υπαρξουν υποψηφιοτητες.
ξεκίνησα σεμινάρια υποκριτικής έχω να δηλώσω. Μου κάνει ένας φίλος ηθοποιός. Λέω να κάνουμε γκρουπακι να μας αναλάβει...Tαινια κανονικη δηλαδη σαν να λεμε, οπως το περιγραφεις. Το προβλημα σε αυτου του ειδους τις ταινιες πορνο, ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις τους καταλληλους ηθοποιους, οχι μονο να μπορουν αποδιδουν στην πραξη, αλλα να ξερουν κ απο ηθοποιια .
Πραγμα εξαιρετικα σπανιο ! Ειδικα σε μια χωρα σαν την Ελλαδα που αυτοι που θα ηθελαν να συμμετασχουν, παλευουν ακομα με την κοινωνικη κατακραυγη...Θελουμε δεκαετιες ακομα για να ωριμασει κατι τετοιο κ να υπαρξουν υποψηφιοτητες.
εχω βρει ρόλο ήδη και τον έχω δώσει για υλοποίηση... Αναλυτικά όλα...λοιπον καθιστε ολοι στο bou σκεφτειτε κανα σεναριο να το δουμε να γινεται στο sugar... α και κανα ρολο για τον παναγο μεσα ρε παιδια.. φυσικα πρωταγωνιστριες εχουμε !!!
Εσύ αμέσως να μας το χαλάσεις;φορας κάτι μαύρα. Α σε έχω δει και με κόκκινο μη λες ψεματα
;)εχω βρει ρόλο ήδη και τον έχω δώσει για υλοποίηση... Αναλυτικά όλα...
φορας κάτι μαύρα. Α σε έχω δει και με κόκκινο μη λες ψεματα
μου ρίξε αυτή φάπα σε πρόλαβε γιατί ζητάει μόνο αγκαλίτσες ειναι ρομαντικό κορίτσι και όχι να τη περνω ματιΜπανάγο, αν ξανασκύψεις να πάρεις μάτι κάτω από τη φούστα της κυρά Λένας θα σε πετσώσω. Νου σου.
Ave Caesar imperator morituri te salutantΚαλησπερα αυτοκρατορικη
Ave Caesar imperator morituri te salutant
Καλησπερα αυτοκρατορικη
Please.. Aν το δω κι αυτό θα...Μπανάγο, αν ξανασκύψεις να πάρεις μάτι κάτω από τη φούστα της κυρά Λένας θα σε πετσώσω. Νου σου.
Δεν είδες? Με κουστούμια γυρναωΤωρα που ψύχρανε όμως βάλε κάνα κορδονάκι
Καλησπερα αυτοκρατορικη
Μοντέρνα όμως, με τα σχισιματάκια τους ;)Δεν είδες? Με κουστούμια γυρναω