Nikolasmgs
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Όνειρο ζωής η Έλενα!
με συγχωρείς,αλλά τα knots,ήταν σε χαμηλά επίπεδα (5-6)...Φυσαγε ΑΦΟΥ ....
Α έχεις κ άνεμοδείκτη κ μετράς τα knotsμε συγχωρείς,αλλά τα knots,ήταν σε χαμηλά επίπεδα (5-6)...
Δεν εξηγούνται αυτά. Είναι παιχνίδια του μυαλούΜπορείς να το εξηγήσεις λίγο?
δεν σε πρόλαβα στο ασανσέρ...ανέβηκες φουριοζα...Α έχεις κ άνεμοδείκτη κ μετράς τα knots
Γιατί δεν ήρθες να μου τοκινγκ λιγουλάκι. Ντρεποσουν
Καλημέρα σε όλους :-* :-*
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Έλενα...Α έχεις κ άνεμοδείκτη κ μετράς τα knots
Γιατί δεν ήρθες να μου τοκινγκ λιγουλάκι. Ντρεποσουν
Καλημέρα σε όλους :-* :-*
Τι να εξηγήσει το παιδί; Τα είπε όλα! Σε θέλει με όλη του την δύναμη.Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο?
Ποιον ρε φίλεΤι να εξηγήσει το παιδί; Τα είπε όλα! Σε θέλει με όλη του την δύναμη.
δεν σε πρόλαβα στο ασανσέρ...ανέβηκες φουριοζα...
Και το μαύρο μίνι ήταν φωτιά...
Την θέλει, όχι σε θέλειΤι να εξηγήσει το παιδί; Τα είπε όλα! Σε θέλει με όλη του την δύναμη.
μόνο που δεν θα έκανα ,ότι και ο Βαλάντης..κανένα κώλο (βυζιά στάνταρ),θα έπιανα....
Απευθυνόμουν σε πρώτο πρόσωπο απευθείας στην Ελένη.Την θέλει, όχι σε θέλει
Το ξέρω φίλε μου, απλά έκανες παράθεση τον φίλο...Απευθυνόμουν σε πρώτο πρόσωπο απευθείας στην Ελένη.
Την καλημέρα μου!
Είσαι ωραίος αδερφέ.. Καλή μας βδομάδα λοιπόν. Επίσης παίζει ωραίο πάρτυ σήμερα (όποιος θέλει πληροφορίες πμ) Ελενα εννοείται ότι είσαι και εσύ καλεσμένη . Πάμε δυνατά αδέρφιαΤο ξέρω φίλε μου, απλά έκανες παράθεση τον φίλο...
Καλημέρα
Να στεγνωσουμε λιγουλι ;) Να ανοιξουν και οι δρομοιΚαλημέρα και καλή εβδομάδα Έλενα...
No more rain for today...
Τι να εξηγήσει το παιδί; Τα είπε όλα! Σε θέλει με όλη του την δύναμη.
Οχι εσενα σιγουραΠοιον ρε φίλε
Λάθος παράθεση μπρο μου. Στην Έλενα απευθυνόμουνΠοιον ρε φίλε
Τυχαια παντα , απο λαθος κινηση ε ?μόνο που δεν θα έκανα ,ότι και ο Βαλάντης..κανένα κώλο (βυζιά στάνταρ),θα έπιανα....