Επισκέπτης
Πχιοτητα!
οχι ακριβως αν κ θα μπορουσα να γινω νεος ειμαι ωραιος ειμαι... Ποιο πολυ ομως για να σε το ειπα !!!Θες να γινεις πορνοσταρ ?
free fuck ?? Δεν ξερω ξενες γλωσσες γιαβρι μου ...Εγω απο Σαλονικη ειμαιΠοιοι γινανε κολητοι?
Πας για παγωτο ....χαχαχα...Λοιπον... Καμμια υψηλή αναλυση εχουμε η να παω να βαλω παγωτο?
ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ ??
Αλλη ξεκωλιαρα η χατζιδου να τις τα ξεσκιζεις ολα κ να χυνεις στις ποδαρες της...ΑΣΧΕΤΟ sorry ελεναΡε εκανα λαθος και αντι να μπω στο νημα "Έλενα Χατζη" μπηκα στο νημα "Ελένη Χατζίδου"
Τι πίνω? ? ?
Πας για παγωτο ....χαχαχα...
ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
Και δεν του λες καημενε ...Τζαμπα ειναι ..Αλλα ειναι διαδικασια ...μεχρι να συμμετασχει σε ταινια κανονικη ...Δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινεται...ρε ελενα χωρις πλακα τωρα . εχω εναν φιλο που θελει να γινει πορνσταρ. ειναι κοντος,καραφλας πεταει ατακες εχει μεγαλη τσαπου και του αρεσει να σπρωχνει. μενατε και στην ιδια γειτονια στην σαλονικα. να του πω να στειλει κανα βιογραφικο στον σιρινα. ?
ααααα .κανουμε και ζαβολιες .. > Μεχρι το ψυγειο ηταν το ταξιδι ???I Am Back!!!!
υψηλή ανάλυσή...ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ ??
Οχι δεν ειμαιεισαι ....
χαχαχαχαχαυψηλή ανάλυσή...
καλά ντε μην βαραςΟχι δεν ειμαι
ααααα .κανουμε και ζαβολιες .. > Μεχρι το ψυγειο ηταν το ταξιδι ???
ουυυυυυυυυυυυυυυυ !! .Μετα εχετε δικιο εσεις οι ανδρες που λετε για τις γυναικες που συμμετεχουν στο κυκλωμα αυτο ...ξερεις ποιο κυκλωμα !!!Πχιοτητα!