Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ναι ειναι σπιρτουληδες αυτοι . Ασε που εχουν παρει διαζυγιο με τα προφυλακτικαΜόνο 2-3, παίζει να έχει 30 αδέρφια και 150 ξαδέρφια!!!
Ναι ειναι σπιρτουληδες αυτοι . Ασε που εχουν παρει διαζυγιο με τα προφυλακτικαΜόνο 2-3, παίζει να έχει 30 αδέρφια και 150 ξαδέρφια!!!
Έμεινε σε στενό κύκλο, δηλαδή στα 500 μέλη της οικογένειάς του...
Θα βρωμαει πετρελαιο ο μπίχλης βρε.Και του πα να μην πει τιποτα ακομα μεχρι να επισημοποιηθει λιγο το πραγμα
Δεν έχω σοσιάλια, ένα μπου είναι υπεραρκετό,άλλαζε μαλλί το κάνε μωβ καλά δεν την ακολουθείς στα σοσιαλια?
ναι τη προηγούμενη κόκκινα ήταν νομίζω μάλλον την επόμενη κίτρινα!!Δεν έχω σοσιάλια, ένα μπου είναι υπεραρκετό,
Μωβ?
Ξεμωράθηκε η κυρία πανάγο? ξεφευγει απ τη μεσογειακή της ομορφιά?ναι τη προηγούμενη κόκκινα ήταν νομίζω μάλλον την επόμενη κίτρινα!!
Eιπα να γνωρισω και αλλες <<ευρωαμερικανικιες >> τασεις.Ξεμωράθηκε η κυρία πανάγο? ξεφευγει απ τη μεσογειακή της ομορφιά?
καλημέρα ομορφιαEιπα να γνωρισω και αλλες <<ευρωαμερικανικιες >> τασεις.
Την επομενη θα δοκιμασω βιραμαν
δε ξέρω φίλε μου εγώ με άλλο μαλλί την ειχα δει τη κυρία ανησυχώ μη καεί από τις πολλές ντεκαπαζ πάντωςΞεμωράθηκε η κυρία πανάγο? ξεφευγει απ τη μεσογειακή της ομορφιά?
Καλημερα :-*... μια απο τις ποιο ομορφες περιοχες του λεκανοπεδιουκαλημέρα ομορφια
Για να μην καψω το μαλλι αλλα κ τον εγκεφαλο απο μεσα, βρηκα καινουργια μεθοδο ανευ ντεκαπαζ. Οποτε ολα καλα ;)δε ξέρω φίλε μου εγώ με άλλο μαλλί την ειχα δει τη κυρία ανησυχώ μη καεί από τις πολλές ντεκαπαζ πάντως
Σε ποιά περιοχή Έλενα?
Το τατοι... Το νικ του φιλου πιο πανω ;)εχμ... που είπες : " μια απο τις ποιο ομορφες περιοχες του λεκανοπεδιου"
Δεν το πιασε
Καλημερες