panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
σωστά τώρα βγάζω δοντάκια...Και αν δεν ανέβεις αυτή την κορυφή.. Υπάρχουν άλλες να κατακτήσεις. Μικρός είσαι ακομα
σωστά τώρα βγάζω δοντάκια...Και αν δεν ανέβεις αυτή την κορυφή.. Υπάρχουν άλλες να κατακτήσεις. Μικρός είσαι ακομα
:- :'( :'( :'(
:- :'( :'( :'(
.. σου έχω σερβίρει μπύρα..για δες.mpaaaaa!!!!εσυ εισαι οι εξαρες μου αλλα ...
ούζο έχει για μένα?.. σου έχω σερβίρει μπύρα..για δες.
Επιτέλους έρχεται Σαββατοκύριακο. Καλά να περάσεις and keep smilingΚαλημέρα κ καλο ΠΣαββατοκυριακο σε ολους :-*
...ούζο έχει για μένα?
εχει σιγουραπαρτούζοα έχει για μένα?
της το εχω πει προ πολλου αγαπητε!!!....
... γιατί δεν λέτε στην κυρία τί ακριβώς θέλετε κύριε,
... μάζεψα πληροφορίες θα του δώσω δουλειά με πολύ χρήμα του Πανάγου.εχει σιγουρα
σεκιουριτυ σε κορασιδες... μάζεψα πληροφορίες θα του δώσω δουλειά με πολύ χρήμα του Πανάγου.
..της το εχω πει προ πολλου αγαπητε!!!
... Δηλαδή τί τίς είπατε??της το εχω πει προ πολλου αγαπητε!!!
.... Κοντά πέσατε... νιοψια πλοίων στο Άντεν.σεκιουριτυ σε κορασιδες
σας βρισκω ελαφρως αδιακριτο!!αλλα για να ικανοποιησω την περιεργεια σας...της ζητησα να με μθησει στα μυστικα του ερωτα!κατι σαν Λαουρα Αντονελλι ...αν σας θυμιζει κατι!τα σεβη μου..
.. ... Δηλαδή τί τίς είπατε??
.,..σας βρισκω ελαφρως αδιακριτο!!αλλα για να ικανοποιησω την περιεργεια σας...της ζητησα να με μθησει στα μυστικα του ερωτα!κατι σαν Λαουρα Αντονελλι ...αν σας θυμιζει κατι!τα σεβη μου
Ναι δαγκωνω.,..
.... Θέλει προσοχή η γυναίκα αυτή φίλε μου..μεγάλη προσοχή..
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος αγαπητε?.,..
.... Θέλει προσοχή η γυναίκα αυτή φίλε μου..μεγάλη προσοχή..
αυτο που λενε ...με λιγο δοντι?Ναι δαγκωνω
Στηριζω.. το χει κανει Αλλα ειπαμε ας οψεται η τυχη τους και τα ντορτια κ τα ασσοδια :S :Sτης το εχω πει προ πολλου αγαπητε!!!