koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.072
- Πόντοι
- 2.846
Eμεις ομως δεν ειμαστε συστημα!Πάω κόντρα στο σύστημα δεν το κατάλαβες ακόμα
Καλημέρα καλότυχε (είπαμε κόντρα στο συστημα)
Eμεις ομως δεν ειμαστε συστημα!Πάω κόντρα στο σύστημα δεν το κατάλαβες ακόμα
Καλημέρα καλότυχε (είπαμε κόντρα στο συστημα)
εγώ ήμουν το 3 λογικοΤελικά ο δάσκαλος του κάστιγκ, ποιό μέλος του μπου ήταν?
Δεν θα την αλλάξει η δημοσιότητα λέει, θα μείνει η ίδια.Θα έχει δουλειές σήμερα η κυρία Έλενα λογικό αφού πλέον είναι διασημη
την εψηνα στο καστιγκ να πάρει κάνα κιλό και να γίνει μελαχρινή αλλά μάταιο. Μέχρι και μπουγάτσα τη ρώτησα αν θέλει γιατί με είχε κόψει η λορδα τι να πωΔεν θα την αλλάξει η δημοσιότητα λέει, θα μείνει η ίδια.
Δηλαδή και με τα ίδια μαλλιά :-
την εψηνα στο καστιγκ να πάρει κάνα κιλό και να γίνει μελαχρινή αλλά μάταιο. Μέχρι και μπουγάτσα τη ρώτησα αν θέλει γιατί με είχε κόψει η λορδα τι να πω
Ο Πιτερ Νορθ τύπε λεει τρωει πολυ σέλεριΆσε τις μπουγάτσες τυπε... Ξεκίνα ανανά που κάνει καλό στα φλόκια.. Τι σκατα πορνοσταρ θες να γινεις?
έχω ξεκινήσει όπως και διατροφή με ψάρια όστρακα κτλ και φουλ γυμναστήριο για να ανεβαίνει η τεστοστερόνηΆσε τις μπουγάτσες τυπε... Ξεκίνα ανανά που κάνει καλό στα φλόκια.. Τι σκατα πορνοσταρ θες να γινεις?
Ο Πιτερ Νορθ τύπε λεει τρωει πολυ σέλερι
έχω ξεκινήσει όπως και διατροφή με ψάρια όστρακα κτλ και φουλ γυμναστήριο για να ανεβαίνει η τεστοστερόνη
Χρειάζεται η υψηλή τεστοστερόνη στις γκέι σκηνές?έχω ξεκινήσει όπως και διατροφή με ψάρια όστρακα κτλ και φουλ γυμναστήριο για να ανεβαίνει η τεστοστερόνη
εγώ που έχω χτίσει φυλής και Μεταξουργείο έχω προοπτικές αλλά ας το αφήσουμε το θέμα θα μας μαλώσει η κυρίαΦίλε παναγο μήπως θέλεις να σε μανατζαρω? Γιατί ο χώρος είναι σκληρός και αδίστακτος και άμα είσαι κάνας αγαθοβιολης, σε βλέπω να καταλήγεις σε καμία τσόντα με μπουστηδες να γαμας με τον κωλο... :S
Ελεναρα,τετοια προδοσια απο εσενα δεν την περιμεναμε.πρεπει να εξιλεωθειςΚαλημέρα (no bra Day today) σε όλους
καλή σας όρεξη εγώ ένα γιαουρτάκι τρώω για να μη κάνω κοιλουμπα
..
Κάτι ελαφρύ για βράδυ Παναγο..
Kαλησπερα :-*καλή σας όρεξη εγώ ένα γιαουρτάκι τρώω για να μη κάνω κοιλουμπα
σκηνή από ταινία είναι αυτή?Kαλησπερα :-*
Πολλα to do αυτες τις ημερες γι αυτο δεν γραφω ...
Να προσεχετε, να τρωτε ελαφρα το βραδυ, και γενικα να περνατε καλα
φωτιά η κυρία Έλενα στο καστιγκ μαζί με ιννα και Ρόζα τα σεξουαλικα μου είδωλα!!!!σκηνή από ταινία είναι αυτή?