gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
Ρε άμα δεν σε πάρουν δεν τους δίνω Φράγκο τέλος χαχαχανα τη κάνετε τη συνδρομή και χωρίς εμένα. Πρώτον γιατί οι ταινίες είναι ωραίες με πολλυ ωραία εικόνα ήχο διαλόγους και καλό σεξ ελληνικό και ξένο. Δεύτερον επειδή η συνδρομή είναι πολλυ προσιτή πραγματικά. Αυτό μπορείτε να το δείτε και σε σύγκριση με άλλα σαιτ του εξωτερικού. Και τρίτον και σημαντικότερο να βοηθήσετε τη προσπάθεια δύο νέων ανθρώπων του τεο και της ιννα γιατί ξεκίνησαν σαν δύο απλά λαϊκά παιδια όπως ολοι μας και έχουν φτάσει με σκληρή δουλειά εκεί που έχουν φτάσει. Και χάρηκα που τους έχω γνωρίσει και έχω μιλήσει μαζί τους. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Τώρα βέβαια αν περιμένετε εμένα τον καλαματιανό επιβήτορα χάχα ε τι να σας κάνω... Υ. Γ.Ναι όντως είναι ένα όνειρο όπως και πολλά άλλα που έχω και πρόκειται σύντομα να τα υλοποιήσω όπως η συμμετοχή μου στο μαραθώνιο τον άλλο μήνα. Αλλά και κάποια άλλα που δεν έχουν υλοποιηθεί όπως συμβαίνει με όλους μας. Όλοι μας έχουμε φιλοδοξίες και στόχους και η καυλα μας είναι να προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε ανεξάρτητα τι είναι αυτό...