Διαγραμμένο μέλος 156822
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Έλα μωρή καυλα
τουτος εδω μαλιστα.μπορει και κατι να ξερει επι του πρακτεου.Έλα μωρή καυλα
τωρα ρε τι να σας πω.απο που να αρχισω και που να τελειωσω?μπηκα και εγω να διαβασω και να ενημερωθω,εδω στο νημα της αξιολογοτατης αυτης τσιμπουκοδρομισας και αντι αυτου ,ειδα την χιονατη με τους επτα νανους,δεν ειναι και επτα τροπος του λεγειν,να λενε διαφορα ασχετα,να μιλανε για επαγγελματικες δρασεις αλλου τυπου,καυλαντισματα ,τραγουδια κ.λ.π,ενω επι της ουσιας ενα μηδενικο ,αν εξαιρεσεις καποιες φωτογραφιες της.τοσες σελιδες,μια τρυπα στον ωκεανο.και εγω περιμενα να δω,απο καποιον που την εχει βολταρει,αν υπαρχει καποιος απο δω μεσα,αυτα που λεγονται για αλλες κοπελιτσες,πως ειναι δια ζωσης,αν εχει κυταριτιδα,κοιλια,κρεμασμενα βυζακια,χοντρα μπουτια,αν εχει διαθεση στον αγωνα,αν συμετεχει,αν φιλαει βαθια,αντα παιρνει στομα - προσωπο,και ολα τα συναφη.τιποτα λοιπον απο δαυτα δεν υπαρχει.και το κακο ειναι οτι,παρ ολο που ειναι αξιολογοτατη αυτη μορφωτικα και διανοητικα,ετσι φαινεται απο καποια πστ της,παρασηρεται και ακολουθει.τελικα θα μαθουμε τιποτα σχετικο,για την δουλεια που ηρθε να κανει εδω μεσα,η θα σκοτωνουμε την ωρα μας και μερικοι θα μαλακιζονται σαν τους ουρακοταγκους?
Καλησπερα κοριτσαρα μου !!! Ναι εχουμε βγει στο μπαλκονι και πινουμε καφε και κουτσομπολευουμε ..χαχα :-* :-* :-*Ep ti ginete edo!vlepo kales omiliess
Καλοοοοοτουτος εδω μαλιστα.μπορει και κατι να ξερει επι του πρακτεου.
Είμαστε της Οξφόρδης και του ΚέιμπριτζEp ti ginete edo!vlepo kales omiliess
Έχει αρκετό καιρό που γνωρίστηκαμε με την Έλενα σε κοινό μας στέκι. στον ερωτικό τομέα δεν την έχω δοκιμάσει.ρε φιλε smil ,αστα τα κριτηρια,και αν εισαι αθηνα,βουτατη και γαματη,πεταξε της τα ματια εξω,και ελα να μου πεις.οχι οτι δεν θα το εκανα εγω αν ημουν εκει.θα της ελεγα το ποιημα καλα.
Καθενας εχει τα γουστα του ....Απολυτα σεβαστοΒασικά και εμένα με καυλώνει όσο επικοινωνεί, γιατι απο εμφάνιση δεν είναι του γούστου μου (σορυ Έλενα) αλλα αυτο ειναι υπέρ της γιατί αγαπάμε και προσωπικότητα οχι μόνο κορμί
Το ενστικτο ειναι πυξιδα ...Δεν εννοούσε ο φίλος φαντάζομαι ότι θέλει να την παντρευτεί την Έλενα, αλλά για τη χημεία που θα του βγάλει στο κρεβάτι η κάθε κοπέλα.
Ωραίες οι δίμετρες Ρωσίδες, Ουκρανέζες κτλ., αλλά αν δεν υπάρχει και η στοιχειώδης επικοινωνία πώς θα της δίνεις οδηγίες πάνω στη πίπα, θα είσαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι και το Google translator;
Ούτε σε μένα είναι ιδιαίτερα του γούστου μου η Έλενα, για μένα η κόκκινη γραμμή στο βάρος της γυναίκας σταματάει στον αριθμό 50, οτιδήποτε παραπάνω θεωρείται υπέρβαρο, κι ας έχει και ύψος 1,80. Παρόλα αυτά το σκέφτομαι σοβαρά να κανονίσω μια συνάντηση με την Έλενα, γιατί το ένστικτο μου λέω ότι θα περάσω καλά. ;)
και εγω θα κανονιζα με ελενα αν μου περισσευαν..ειναι ωραιος τυπος γυναικαςΤο ενστικτο ειναι πυξιδα ...
Τουλαχιστον ........Είμαστε της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ
Αυτα που ελεγα πριν ....Δυστυχως δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα ...και το σεβομαι....και εγω θα κανονιζα με ελενα αν μου περισσευαν..ειναι ωραιος τυπος γυναικας
οχι το ελαχιστο σε παρακαλω το μαλλον ταιριαζει τα μαλαΤουλαχιστον ........
οχι το ελαχιστο σε παρακαλω το μαλλον ταιριαζει περισσοτερο
δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε της Οξφορδης και του Κειμπριτζ αυτο κανει μπαμ μπουμ απο χιλομετρα :-* :-* :-*
Τόσα Πανεπιστήμια και να πάνε χαμένα...σ εστειλα
ελα ντεΤόσα Πανεπιστήμια και να πάνε χαμένα...