Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ξερω γω ...Θα δειξει η νεκροψιατα καλά παιδιά στην εκκλησία γιαβρι μ εδώ Θέλουμε κακά παιδιά κ καβλομενα μέχρι τελικής πτώσεως είσαι η Όχι αντέχεις εε
Ξερω γω ...Θα δειξει η νεκροψιατα καλά παιδιά στην εκκλησία γιαβρι μ εδώ Θέλουμε κακά παιδιά κ καβλομενα μέχρι τελικής πτώσεως είσαι η Όχι αντέχεις εε
Έλενα σου αρέσει ο David Lynch?ο μονος τροπος να εκφραστω ....Εισαι αψογος
ΕΝΤΕΛΩΣ !!!!!!!Έλενα σου αρέσει ο David Lynch?
EraserheadΕΝΤΕΛΩΣ !!!!!!!
Lady Blue Shanghai
Μπλε Βελούδο
Ατίθαση καρδιά
Ο Άνθρωπος Ελέφαντας
ΕΝΤΕΛΩΣ !!!!!!!
Lady Blue Shanghai
Μπλε Βελούδο
Ατίθαση καρδιά
Ο Άνθρωπος Ελέφαντας
δεν αντιλεγω παικτη μου.απο τις φωτο της ειναι αξιολογη γυναικα,εγω βιντεο δεν βλεπω,αλλα για την δουλεια μας θελω να μαθω.και αλλες ειναι μουναρες,επι του πρακτεου ομως κομοδιναρες.Έχω δει κάποια βιντεάκια της είναι γυναικάρα πανέμορφη
ρε φιλε smil ,αστα τα κριτηρια,και αν εισαι αθηνα,βουτατη και γαματη,πεταξε της τα ματια εξω,και ελα να μου πεις.οχι οτι δεν θα το εκανα εγω αν ημουν εκει.θα της ελεγα το ποιημα καλα.Τη συγκεκριμένη κομοδίνο δεν τη λες με τίποτα και το λέω αυτό με κριτήρια τον τρόπο που επικοινωνεί και διεγείρει το μυαλό του καθενός μας
ναι για την προσωπικοτητα,αλλα οχι και αγαπες ρε μαγγα απο νωρις.στην εμφανιση εμενα μου κανουν οι βυζοι που ειναι φυσικοι.Βασικά και εμένα με καυλώνει όσο επικοινωνεί, γιατι απο εμφάνιση δεν είναι του γούστου μου (σορυ Έλενα) αλλα αυτο ειναι υπέρ της γιατί αγαπάμε και προσωπικότητα οχι μόνο κορμί
ναι για την προσωπικοτητα,αλλα οχι και αγαπες ρε μαγγα απο νωρις.στην εμφανιση εμενα μου κανουν οι βυζοι που ειναι φυσικοι.
α τον ζαχο.για πες ρε παιδι,γιατι απο το 13 μεχρι τωρα δεν εχεις αναφερει τιποτα,κριτικη ενοω,για καμια κοπελιτσα,εστω και ανωρεξικια,δεν εχεις γαμισει καμια?αν περπατησεις την ελενη,θα μας πεις τιποτα?η μπα.παντως μακαρι να περασεις καλα αν πας.Δεν εννοούσε ο φίλος φαντάζομαι ότι θέλει να την παντρευτεί την Έλενα, αλλά για τη χημεία που θα του βγάλει στο κρεβάτι η κάθε κοπέλα.
Ωραίες οι δίμετρες Ρωσίδες, Ουκρανέζες κτλ., αλλά αν δεν υπάρχει και η στοιχειώδης επικοινωνία πώς θα της δίνεις οδηγίες πάνω στη πίπα, θα είσαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι και το Google translator;
Ούτε σε μένα είναι ιδιαίτερα του γούστου μου η Έλενα, για μένα η κόκκινη γραμμή στο βάρος της γυναίκας σταματάει στον αριθμό 50, οτιδήποτε παραπάνω θεωρείται υπέρβαρο, κι ας έχει και ύψος 1,80. Παρόλα αυτά το σκέφτομαι σοβαρά να κανονίσω μια συνάντηση με την Έλενα, γιατί το ένστικτο μου λέω ότι θα περάσω καλά. ;)
α τον ζαχο.για πες ρε παιδι,γιατι απο το 13 μεχρι τωρα δεν εχεις αναφερει τιποτα,κριτικη ενοω,για καμια κοπελιτσα,εστω και ανωρεξικια,δεν εχεις γαμισει καμια?αν περπατησεις την ελενη,θα μας πεις τιποτα?η μπα.παντως μακαρι να περασεις καλα αν πας.
νταξει,εμενα δεν με ενδιαφερουν μπουρδελα και στουντιο και δεν ξερω τι γραφεις εκει.αν δεν εισαι προμοτορας δεν θα στην πει κανενας.αυτοι οι μαγγες ξερουν που και σε ποιον τα λενε.εχουν τον τροπο τους.εμενα δεν μου την ειπε κανενας για οτι εχω γραψει,γιατι ξερουν οτι ειμαι αυθεντικος και καμια σχεση με τετοιες μαλακιες.Δεν συμμετείχα εδώ ποτέ ενεργά, απλά διάβαζα. Ήμουν ενεργός μέχρι το 12-13 στο άλλο φόρουμ, μετά σταμάτησα και από κει. Σαν Zaxos11 έγραφα και είχα μάλιστα ανεβάσει τις φωτογραφίες από τη συνάντησή μου σε ξενοδοχείο με τη θρυλική Αμάντα από το Φ104, με την έγκρισή της φυσικά, και αφού είχε δει τις φωτό σε στικάκι.
Το να γράφω κριτικές δεν είναι το φόρτε μου, π.χ. πήρα την Ναόμι πριν τρεις μέρες στην Τριγγέτα 3, το έγραψα στο νήμα, αλλά θα είδες ότι δεν έγραψα τίποτα για τις επιδόσεις της, αλλά μόνο ότι θα ξαναπάω, γιατί πέρασα πολύ καλά φυσικά. Δεν γουστάρω με τίποτα να πετάγεται ο κάθε βλαμμένος και να μου λέει ότι προμοτάρω κάποια κοπέλα.
Λιγο ...Μπράβο Έλενα.
Καλλιεργημένη σε βρίσκω.
Έβλεπες και Twin Peaks?