NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ψεύδονται Έλενα μην τους ακούς4 χερια σε Οκταποντο
Ψεύδονται Έλενα μην τους ακούς4 χερια σε Οκταποντο
Εχω κατι πληροφοριες, αλλα κ προσωπικα βιωματα που δεν μπορουν να σε διαψευσουν Ειμαι σε φαση διασταυρωσης εγκυροτητας τους (ως προς τα βιωματα μου, μηπως τα εβλεπα διπλα απο την ηδονη) ..Ψεύδονται Έλενα μην τους ακούς
Ψεύδονται Έλενα μην τους ακούς
Θα την βάλω για άβαταρ.
θες να πεις πως ένας εκ των blizardeye ή the saint χρειάζονται 4 χέρια για να καλυφθεί το 8ποντό τους?Εχω κατι πληροφοριες, αλλα κ προσωπικα βιωματα που δεν μπορουν να σε διαψευσουν Ειμαι σε φαση διασταυρωσης εγκυροτητας τους (ως προς τα βιωματα μου, μηπως τα εβλεπα διπλα απο την ηδονη) ..
Οι ερευνες συνεχιζονται...
Εχω κατι πληροφοριες, αλλα κ προσωπικα βιωματα που δεν μπορουν να σε διαψευσουν Ειμαι σε φαση διασταυρωσης εγκυροτητας τους (ως προς τα βιωματα μου, μηπως τα εβλεπα διπλα απο την ηδονη) ..
Οι ερευνες συνεχιζονται...
4 χέρια στο εργαλείο, δύο γλώσσες να σε γλύφουν από πάνω μέχρι κάτω
πάρε δείγμα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=237261.0;attach=647287;image[/img[/URL]]
[/quote]
Προσφορά από το νήμα των παππούληδων! :hi:
Ελα ντεΩρε που παμε;;;; χαχαχα
θες να πεις πως ένας εκ των blizardeye ή the saint χρειάζονται 4 χέρια για να καλυφθεί το 8ποντό τους?
Δώσε δώσε
Δεν μπορω δεν μπορω... Επαγγελματικο απορρητο αφου..
Μμμμ.. Αυτο πρεπει να φτανει καπου μεταξυ σπληνα και, πνευμοναΠροσφορά από το νήμα των παππούληδων!
Η μια καλο σωμα ..Οι 3 κοπέλες του κάστιγκ ήταν ωραίες?
Ο αδελφός μου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνειτον κανόνατα κανόνια.
Κοντή?Η μια καλο σωμα ..
Μμμμ.. Αυτο πρεπει να φτανει καπου μεταξυ σπληνα και, πνευμονα
Αυτό σκέφτεστε;
Έτσι και σας στο φέρει κατά λάθος στο κεφάλι, θα σας στείλει νοσοκομείο με βαριά διάσειση. :S
ασε που αμα "πιτσιλισει" κανει τσουναμι..Αυτό σκέφτεστε;
Έτσι και σας στο φέρει κατά λάθος στο κεφάλι, θα σας στείλει νοσοκομείο με βαριά διάσειση. :S
ειναι βαρια βαρια η πουτσα του τσολια !!χαχχχα
Γιατι δεν γραφεις ΘΕΛΩ ΚΩΛΟ ????
Του Ναβαρόνε;τόσιαξα...