brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.034
- Πόντοι
- 2.606
Οχι μωρε .. Αραια κ που τα λεμε ... Ειναισυγκρατημενοςγερολαδας ο καημενος
Οχι μωρε .. Αραια κ που τα λεμε ... Ειναισυγκρατημενοςγερολαδας ο καημενος
μεχρι να του φας και το τελευταιο σεντς απο το εφαπαξ θα σου τον προσεχουμε εμεις καλυτερα κι απο την μ.ε.θ του υγεια
Να σε πω τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις και αδικο... ;) Ενας ενας ομως, μην δημιουργηθει αδιαχωρητοΜεσα στον κωλο σου ο κοσμος ολος... :-* :-* :-*
Πρεπει να σε κανω δωρο στον εαυτο μου εχω αρρωστησειΝα σε πω τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις και αδικο... ;) Ενας ενας ομως, μην δημιουργηθει αδιαχωρητο
τυπε ελπιζουμε να ζησεις να μας διηγηθεις μετα την εμπειρια σουΠρεπει να σε κανω δωρο στον εαυτο μου εχω αρρωστησει
ευελπιστωτυπε ελπιζουμε να ζησεις να μας διηγηθεις μετα την εμπειρια σου
Ααααααα . Ολα και ολα θα σε μαλωσωΠρεπει να σε κανω δωρο στον εαυτο μου εχω αρρωστησει
θα πας το βράδυ συναυλία μαζω στο tae know do? Αντε να ζωντανέψει λιγο ο χώρος εκεί...Μετα να την βαρεσεις, διευκολυνει την χωνεψη
Ααααααα . Ολα και ολα θα σε μαλωσω
Δεν θελω αρρωστιες, δεν θελω αρρωστιες !!!! Θα σκυψω πανω σου να σε ακροαστω και να σε δωσω την αναλογη φαρμακευτικη υποστηριξη
Απαλα απαλα θα γινουν ολα και με τρυφεροτητατυπε ελπιζουμε να ζησεις να μας διηγηθεις μετα την εμπειρια σου
Εχω to do το βραδυ... Ειμαι στα μπετα ΑΦΟΥθα πας το βράδυ συναυλία μαζω στο tae know do? Αντε να ζωντανέψει λιγο ο χώρος εκεί...
το παλικαρι ειναι ρσενικο κανονικο δεν θελω δαχτυλα και μαλακιεςΑπαλα απαλα θα γινουν ολα και με τρυφεροτητα
γιατρεσα μου εσυ!!!χαχαΑαααααα . Ολα και ολα θα σε μαλωσω
Δεν θελω αρρωστιες, δεν θελω αρρωστιες !!!! Θα σκυψω πανω σου να σε ακροαστω και να σε δωσω την αναλογη φαρμακευτικη υποστηριξη
... Καλυτερο δεν πηγαινε εδωγιατρεσα μου εσυ!!!χαχα
Εννοειται .... Δεν εννουσα κατι τετοιο :Sτο παλικαρι ειναι ρσενικο κανονικο δεν θελω δαχτυλα και μαλακιες
σωστά σαβαττο σήμερα έχεις to do αρκετά. Κάθε βράδυ του σαβαττο κλαίω και είμαι του θανάτου εξαιτίας σου που λέει και το άσμα.εκει μπαίνεις εσύ με την στοργική σου αγκαλιά και το φτιάχνεις το πράμα...Εχω to do το βραδυ... Ειμαι στα μπετα ΑΦΟΥ
σωστά σαβαττο σήμερα έχεις to do αρκετά. Κάθε βράδυ του σαβαττο κλαίω και είμαι του θανάτου εξαιτίας σου που λέει και το άσμα.εκει μπαίνεις εσύ με την στοργική σου αγκαλιά και το φτιάχνεις το πράμα...
θέλω σεξ με φουλ πρόγραμμα αλλά πάω να βάλω το κεφάλι μου κάτω από τη βρύση γιατί παραεφαγα πάλι να συνέλθω Υ. Γ vegan μπιφτέκια με επηρεασε η νηματοθετριαΗ πρωτη δοση φαρμακου για τον Αθηναιο μας