panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
να ρθω και γω στη παρτουζα με θέτε? Πληρώνω και κας και επιταγή εμου του αιδοιου ε ίδιου εννοωΕμεις συντομα θα τα πουμε απο κοντα ;)
να ρθω και γω στη παρτουζα με θέτε? Πληρώνω και κας και επιταγή εμου του αιδοιου ε ίδιου εννοωΕμεις συντομα θα τα πουμε απο κοντα ;)
στείλε πμ τηλ θέλω εγώ το λιωσα το τουοτα
... λοιπόν πέρα από την πλάκα οποίος χρειάζεται λάστιχα για αυτοκίνητο... Στην μισή τιμή να μου πει να δώσω τηλέφωνο.
Εσυ εισαι μικρος ακομα για μεγαλες συναθροισεις.. Μετα τα 40να ρθω και γω στη παρτουζα με θέτε? Πληρώνω και κας και επιταγή εμου του αιδοιου ε ίδιου εννοω
...να ρθω και γω στη παρτουζα με θέτε? Πληρώνω και κας και επιταγή εμου του αιδοιου ε ίδιου εννοω
Εεεετσι......
.... Κάνετε λάθος αγαπητέ..η συνάντηση θα είναι επιπέδου Μητρόπολης.
σε 15 χρονια δηλαδη...οουυυ....εχω ακομα δρομοΕσυ εισαι μικρος ακομα για μεγαλες συναθροισεις.. Μετα τα 40
σε 9 χρόνια δηλαδή τον άλλο μήνα κλείνω τα 31 θα μετράω αντίστροφα και θα σας περιμένω γιατί πάντα για μένα θα είστε νέα όμορφη και γλυκιά παρουσίαΕσυ εισαι μικρος ακομα για μεγαλες συναθροισεις.. Μετα τα 40
Θα μυρίζει σα ψαροκασέλα καλέ.Εμεις συντομα θα τα πουμε απο κοντα ;)
Έχω ελπίδες τότε!!! Τα έχω κλείσει εδώ και καιρό...Εσυ εισαι μικρος ακομα για μεγαλες συναθροισεις.. Μετα τα 40
Aμ το θεμα στις μεγαλες <<συναθροισεις>> δεν ειναι τοσο η ηλικια, αλλα το ποσο σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου, αλλα και οι αλλοι της παρεας ..Έχω ελπίδες τότε!!! Τα έχω κλείσει εδώ και καιρό...
καλημερα ομορφη..Aμ το θεμα στις μεγαλες <<συναθροισεις>> δεν ειναι τοσο η ηλικια, αλλα το ποσο σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου, αλλα και οι αλλοι της παρεας ..
Καλημερα με φθινοπωριατικο σκηνικο . Σε ολους
Μμμμμ ... Ωραιο νησι !! Και τι ωραιοι φοινικες
Παντα μ αρεσαν τα τραινα που σφυριζαν στους σταθμους... So romanticκαλημερα ομορφη..
θεωρω οπως λενε και οι προπονητες οτι πρεπει να παιξεις με συστημα...να βγουν οι αυτοματισμοι στο...παιχνιδι...γιατι αλλιως βλεπω να παιζεται τρενακι κι εσυ να απλα να το κοιτας που σφυριζει....
:-* :-*καλημέρα Έλενα. Είσαι ένα Αστέρι
Kαι εγω Παναγο σε ευχαριστω για την ομορφη παρεα σου και τα καλα σου λογια εδω. :-* :-*Καλημέρα. Θέλω να πω στους αγαπητούς συναγωνιστές και μιλάω για όσους δεν έχουν συναντήσει την ελενα από κοντά(για το σεξ δε θα πω έχουν γραφτεί άπειρα) ότι όσον αναφορά το άλλο κομμάτι των υπηρεσιών της αυτό της συνοδεία-παρέας προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη λέξη ότι είναι μοναδική σαν συντροφιά και τόσο ολοκληρωμένη σαν άτομο που θες ο χρόνος να μη περάσει μπορώ να την παρομοίασω σαν ένα ακριβό ουισκυ που σε μαγεύει όταν το πρώτοανοιξεις... Ο ήχος που θα κοιλησει βάζοντας το στο. Ποτήρι σου... Και θα σε αποτελειώσει και απογειωση τις αισθήσεις σου όταν το γευτεις... Αλλά όταν το ποτήρι αδειασει θα νιώθεις ολοκληρωμένος και θα περιμένεις την επόμενη φορά που θα το γευτεις.. Ασφαλώς ο εγκέφαλος σου ο ουρανίσκος σου και το μυαλό σου θα το αναζητήσουν ξανά... Ευχαριστώ για χθες Έλενα. Υ.Γ Τρώει καρμπονάρα...