panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
κανα t bone απο black angus ψηνεται εκει πανω η ολο ψαρια;Ουαουυυυ.. Ψαρουκλααα
κανα t bone απο black angus ψηνεται εκει πανω η ολο ψαρια;Ουαουυυυ.. Ψαρουκλααα
Για να φτιαξουν τα τ- bonia καινε τα δάση στον αμαζονιο να βοσκισουν τα γελαδια.. Γι αυτο βολεψου με κανα ψαρακι απο αιγαιοκανα t bone απο black angus ψηνεται εκει πανω η ολο ψαρια;
Υπαρχει ενα θεμα με τα πμ σου.. Δες τι λαθος εχεις κανει με το προφιλ σουΕλενα; Θεσσαλονικη πως θα μπορεσουμε να σε δουμε;
μου αρεσει που εισαι οικολογα.γενικως πολλα φτιαχνονται στον αμαζονιο....Για να φτιαξουν τα τ- bonia καινε τα δάση στον αμαζονιο να βοσκισουν τα γελαδια.. Γι αυτο βολεψου με κανα ψαρακι απο αιγαιο
Ναι οντως πολλα.. Αλλα αυτο που σου ανεφερα κατεχει μεγαλο μερος στο προβλημαμου αρεσει που εισαι οικολογα.γενικως πολλα φτιαχνονται στον αμαζονιο....
Εγω ομως δεν μπορωΣου εστειλα pm
σαφως καθως η βραζιλια παραγει μεγαλο μερος απο βοειο κρεας σογια κτλ.ειναι πολλα τα λεφτα για την πραγματικoτητα ανυπολογιστα για εμας απο τις νομιμες και παρανομες δραστηριοτητες που συντελουνται σε ενα τετοιο μερος....και σιγουρα ολοι ειναι συνυπευθυνοι σε αυτο το εγκλημα που δε θα υπαρχει οξυγονο για μας και τα παιδια μας στο μελλον για να εχουν καποιοι φουσκωτες τσεπες....αυταΝαι οντως πολλα.. Αλλα αυτο που σου ανεφερα κατεχει μεγαλο μερος στο προβλημα
:-*Προφανώς και δεν ενδιαφέρει κανέναν αλλά να καταθέσω και τη δική μου άποψη για την εν λόγω Κυρία(σκόπιμο το κεφαλαίο Κ). Είναι από τις εγκεφαλικές γυναίκες, αυτές που πρώτα σου γαμάνε τον εγκέφαλο και μετά θέλεις να τις γαμήσεις κι εσύ! Έξυπνη, συνειδητοποιημένη και χαλάλι της για αυτόν που δε ζητάει μόνο τρύπες. Προσωπική άποψη εκφράζω και δεν αντιπαρατίθεμαι με κανέναν.
Ναι γιατι εσυ εισαι καλυτερος.. Αλλωστε το δικο μου μαγιω εχει περισσοτερο υφασμα απ το δικο σουΠαλι τσιτσιδωθηκες μαρη;
Ναι γιατι εσυ εισαι καλυτερος.. Αλλωστε το δικο μου μαγιω εχει περισσοτερο υφασμα απ το δικο σου
Οχι βρε.. Εχω κ κατι καραπροστυγχες του σαταναΠάνε οι γυμνές φωτό τις Χατζη.. :-
Το γυρίσαμε στην “ποιότητα”
:S :SΕγω ομως ειμαι ωραιος και ταπεινος οχι σαν και του λογου σου
Ακριβως.. Θα κλαιμε καποια στιγμη ομως ολοι μαζι, οταν τιποτα δεν θα ειναι αναστρεψιμοΣτον βωμό του κέρδους των μεγάλων αδερφών κανείς δε διστάζει να θυσιάζει το μέλλον της ανθρωπότητας. Όταν όλοι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος θα οδηγούμαστε αναπόφευκτα στον αφανισμό.