tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αν και την ξαναανεβασα.. Να κανω μια ξαιρεση για τους ξενιτεμενους φίλους
Αν και την ξαναανεβασα.. Να κανω μια ξαιρεση για τους ξενιτεμενους φίλους
νομιζα οτι ησουν στο πατμοςΟταν ξαναπαω παλι εκει θα μεινω.. Ειναι ωραια στο Λογαρα. Ηρεμα..!!
Αλλα κ εσυ βρε παιδι μου στο διπλανο πλοιο
Βγαινεις εξω για να μη βραχεις!
super speed.. Βουμ βουμνομιζα οτι ησουν στο πατμος
Μωρό μου απίθανο !!Αν και την ξαναανεβασα.. Να κανω μια ξαιρεση για τους ξενιτεμενους φίλους
το Παρασκευοβραδο απέκτησε άλλο νόημα με αυτή τη φωτο... Καλα που λέτε και κάνα μέρος να ξέρουμε που θα μείνουμε άμα πάμε και εμείς παροΑν και την ξαναανεβασα.. Να κανω μια ξαιρεση για τους ξενιτεμενους φίλους
super exxpresssuper speed.. Βουμ βουμ
Περασε τα κυματα σαν βιλουδο
Σωστα!!super exxpress
Εξαρταται τι θες απο τις διακοπες σου παντα..το Παρασκευοβραδο απέκτησε άλλο νόημα με αυτή τη φωτο... Καλα που λέτε και κάνα μέρος να ξέρουμε που θα μείνουμε άμα πάμε και εμείς παρο
ΑιντεεεΜωρό μου απίθανο !!
Σε θέλω κολασμένα!!
Είσαι η καλύτερη δυναμίτης υπερέχεις με διαφορά!!!
Κουκλάρα!!
Θα είσαι το στανταράκι μου απο εδώ και πέρα
Αχ αυτό το κορμί σου
Λατρεία!!
προσωπικά είμαι λαϊκό παιδί οπότε η καλή παρέα μου αρκεί. Βέβαια έχω σταμπάρει και κάτι 5στερα κατά Χαλκιδική μεριά δε ξέρω αν έχεις πάει αλλά είναι εξαιρετικά...Εξαρταται τι θες απο τις διακοπες σου παντα..
Αστον ανθρωπο να εκφρασει τα μεσα του βρε (χαμομηλακι ειναι)Αιντεεε
Σιγά ρε φίλε.
Σε Σαλονικια μιλας.. ;)προσωπικά είμαι λαϊκό παιδί οπότε η καλή παρέα μου αρκεί. Βέβαια έχω σταμπάρει και κάτι 5στερα κατά Χαλκιδική μεριά δε ξέρω αν έχεις πάει αλλά είναι εξαιρετικά...
αυτό στη Ποτίδαια έχω σταμπάρει ξέρεις ποιο λέω... Το καλό.. Να πάω ε?Σε Σαλονικια μιλας.. ;)
προσωπικά είμαι λαϊκό παιδί οπότε η καλή παρέα μου αρκεί. Βέβαια έχω σταμπάρει και κάτι 5στερα κατά Χαλκιδική μεριά δε ξέρω αν έχεις πάει αλλά είναι εξαιρετικά...
Εχει πολλα καλα εκει.. Και δεν είμαι κ φαν της Χαλκιδικης αν κ Σαλονικια.. Οπότε μην σε καψωαυτό στη Ποτίδαια έχω σταμπάρει ξέρεις ποιο λέω... Το καλό.. Να πάω ε?
άρα δε λες την ατάκα που ακούω από όλους και όλες όταν ανεβαίνω σαν τη Χαλκιδική δεν έχει χαχαχαχαχΕχει πολλα καλα εκει.. Και δεν είμαι κ φαν της Χαλκιδικης αν κ Σαλονικια.. Οπότε μην σε καψω
φτώχεια θέλει καλοπέραση το έχω ξαναπειΦτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι...
Γεια σου ρε παναγο και του λιμανιού και του σαλονιού 5στερε. Χαχαχα
φτώχεια θέλει καλοπέραση το έχω ξαναπει