Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ουαου ειναι το μονο που μπορω να πωΣου βρήκα και που να μείνεις
Για 3-4 μέρες, παραπάνω θάναι ζόρι
Αλλα αμα βρεξει
Ουαου ειναι το μονο που μπορω να πωΣου βρήκα και που να μείνεις
Για 3-4 μέρες, παραπάνω θάναι ζόρι
Δεν εχεις??Πότε θα πάρουμε μάτι?
Ειπα να κανω ενα διαλειμμα. Την αλλη βδομαδα ανεβαινω στην πατριδα σου ;)
Καλησπερα και τα φιλια μου εκει ΜΑΚΡΥΑ :-* :-* :-*
Σημείωσα ;) ;)αχα... για ψαράκι στον Αη Γιώργη, στην +Ουσία στο Νησιώτικο και αν θέλεις κάτι κουλτουριάρικο για καφέ στην αυλή του βιβλιοπωλείου Καφκα...
και το πρωί (ή αργά το βράδυ κατά τις 3) μπουγάτσα στον Ζαφρά
εκω και θέλω να βλέπω ωραία πραμανταΔεν εχεις??
Οχιιιι.. Για λουτρα θα παωΠαλι θα πας να στραγγιξεις την στρατευσιμη νεολαια μωρη αδιστακη ρουφηχτα???!!!!
Aχορταγο αγοριεκω και θέλω να βλέπω ωραία πραμαντα
Aχορταγο αγορι
Τάκη έχουν γίνει ντιντιδες οι περισσότεροι εν έτη 2019 και λένε κάτι μαλακιες περί στρατού. Βέβαια οι ποιο πολλυ είναι βαζελοι πουστρακια. Οι ολυμπιακοί πάνε δεν έχουν θεμα. Ένα ξεμπουκωμα πάντως πριν μπεις είναι αναγκαίο...Παλι θα πας να στραγγιξεις την στρατευσιμη νεολαια μωρη αδιστακη ρουφηχτα???!!!!
μαζί σου έγινα αχόρταγος πριν χόρταινα... Δεν είχα φάει μπον φίλε την έβγαζα με κάτι σουβλάκια...Aχορταγο αγορι
Και κανα πσαρι να τρως.. Εχει Ω!!μαζί σου έγινα αχόρταγος πριν χόρταινα... Δεν είχα φάει μπον φίλε την έβγαζα με κάτι σουβλάκια...
Τάκη έχουν γίνει ντιντιδες οι περισσότεροι εν έτη 2019 και λένε κάτι μαλακιες περί στρατού. Βέβαια οι ποιο πολλυ είναι βαζελοι πουστρακια. Οι ολυμπιακοί πάνε δεν έχουν θεμα. Ένα ξεμπουκωμα πάντως πριν μπεις είναι αναγκαίο...
Στούντιο NICOS. PAROSΚαλησπερα και σε σενα γιατρε μου κ σε ολους
Εξαιρετικο απο καθε αποψηΣτούντιο NICOS. PAROS
Eχω μεινει πολλεσ φορεσΕξαιρετικο απο καθε αποψη
Το συστηνω ανεπιφύλακτα!!!
Αν και την ξαναανεβασα.. Να κανω μια ξαιρεση για τους ξενιτεμενους φίλους[size=30pt]ΒΥΖΙ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ??????????????????????????????????[/size]
Οταν ξαναπαω παλι εκει θα μεινω.. Ειναι ωραια στο Λογαρα. Ηρεμα..!!Eχω μεινει πολλεσ φορεσ
Βγαινεις εξω για να μη βραχεις!Ουαου ειναι το μονο που μπορω να πω
Αλλα αμα βρεξει