anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
αδικησε...Α ρε εμπνευση που σας εδωσα με την παρατηρηση της μπερτας...
ζητά πνευματικά δικαιώματα....
αδικησε...Α ρε εμπνευση που σας εδωσα με την παρατηρηση της μπερτας...
4 months ago ;) ;)
τι είναι αυτά;
θα ζητησω παραυτααδικησε...
ζητά πνευματικά δικαιώματα....
εγώ τα ζήτησα και...πληρώθηκαθα ζητησω παραυτα
Ζητώ ταπεινά συγχώρεση από την Ελένη και από τα αξιοσέβαστα μέλη αυτού του άγιου σαιτ. Το νεαρό της ηλικίας και η μουνάρα της ελένης με παρασύρανε! θα κάνω 10 μετάνοιες και με την πρώτη ευκαιρία θα κλείσω ραντεβού με την Ελένητι είναι αυτά;
σε πόρνο σαητ είμαστε;...
κατάλαβα ...Ζητώ ταπεινά συγχώρεση από την Ελένη και από τα αξιοσέβαστα μέλη αυτού του άγιου σαιτ. Το νεαρό της ηλικίας και η μουνάρα της ελένης με παρασύρανε! θα κάνω 10 μετάνοιες και με την πρώτη ευκαιρία θα κλείσω ραντεβού με την Ελένη
Μα γιατί το λέτε αυτό αξιοσέβαστε ανώνυμε;;; Πέρα από την πλάκα με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω. Φαίνεται τρελή καύλα η Ελενίτσακατάλαβα ...
και εσύ να την....
μαμησεις θέλεις...
Λες να κάνει προσφορά;Πρέπει εμεις οι πιστοι φαν να την παρουμε ομαδικα σε προνομιακη τιμη .γιατι οι φιλοι στα δυσκολα δοκιμαζονται
Αν είναι για καλό σκοπό δε λέω τίποτα...Μα γιατί το λέτε αυτό αξιοσέβαστε ανώνυμε;;; Πέρα από την πλάκα με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω. Φαίνεται τρελή καύλα η Ελενίτσα
Κατι σε τετοιο δηλαδη ?Πρέπει εμεις οι πιστοι φαν να την παρουμε ομαδικα σε προνομιακη τιμη .γιατι οι φιλοι στα δυσκολα δοκιμαζονται
ΝΑΙ ..Το βασικο στοιχειο της εικονας !!Φτερνολαγνεια παρατηρω?
Εμενα εκει επεσε το ματι μου... δις ΕλεναΝΑΙ ..Το βασικο στοιχειο της εικονας !!
εσενα θα σου δωσουμε τσιγκινοδεν θα ήθελα να είμαι εκεί....
συμβαίνουν......ατυχήματα