troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
Δεν υπαρχει ιστορια τυπε...για πε την ιστορια να την μαθουμε και εμεις,καθοτι ανιστορητοι.
Δεν υπαρχει ιστορια τυπε...για πε την ιστορια να την μαθουμε και εμεις,καθοτι ανιστορητοι.
μα εγω της τα λεω ετσι,ορθα και ωμα,επηδει την σεβομαι.οπως ολες τις κυριες.Τι της λέτε ρε,
Κανένα σέβας.
Α,οχι,το τυπε δεν το γουσταρω.φευγω γιατι θα αγριεψω.Δεν υπαρχει ιστορια τυπε...
Νο paraxigisis ... Aπλα ο λαγνοςμα εγω της τα λεω ετσι,ορθα και ωμα,επηδει την σεβομαι.οπως ολες τις κυριες.
Μπα , Ειμαι σε τετοιο mood τωρα ...κυρία Έλενα αφιερωμένο. Billy idol let's rock it bitches
Σαν το σεισμό, σημασία έχει το μέγεθος και η διάρκειαγια μεγέθη πουτσας
καλά άκου το αύριο γαμαει το κομμάτι αυτό είναι καυλαΜπα , Ειμαι σε τετοιο mood τωρα ...
άμα σημασία είχε το μέγεθος μόνο οι μαύροι θα ήταν καλοί εραστές. Εμείς οι λευκοί μόνο θα κατουρουσαμε...ςΣαν το σεισμό, σημασία έχει το μέγεθος και η διάρκεια
Συμφωνω απολυτα ...
Αυτό είναι για βραδινό μπανάκι.....και ρομαντικό γαμήσι μόνο από μουνί....
τα 60ς και 70ς ηταν ...Νόμιζα ότι τα 80s ήταν η επιτομη της ροκ χμμ καλό βράδυ κουκλα
Μεσαίο μήκος είναι το 17-19? 19 είναι ξεκάθαρα μεγάλοΚαλησπερα
Εξαρταται απο πολλα η ικανοποιηση μιας γυναικας !! Γιατι αυτο δεν ειναι που παραγει αυτη την διαφωνια μεταξυ σας ..??
Το καλυτερο για μενα παντως ειναι μεσαιο μηκος 17 - 19 και ικανοποιητικο στην περιμετρο... Και πιστευω (εκ πειρας το συμπερασμα ) το ιδιο ισχυει και στις περισσοτερες γυναικες.
ΥΓ : Aνδρες με μικροτερα προσοντα απο αυτα που ειπα πιο πανω, ηταν καλυτεροι στο σεξ , γιατι δεν εκαναν σεξ μονο με το πουλακι τους (το κατω)αλλα και με το ΠΑΝΩ με οτι αυτο συνεπαγεται
Καλησπέρα μωρό!!!!Καλησπερα
Εξαρταται απο πολλα η ικανοποιηση μιας γυναικας !! Γιατι αυτο δεν ειναι που παραγει αυτη την διαφωνια μεταξυ σας ..??
Το καλυτερο για μενα παντως ειναι μεσαιο μηκος 17 - 19 και ικανοποιητικο στην περιμετρο... Και πιστευω (εκ πειρας το συμπερασμα ) το ιδιο ισχυει και στις περισσοτερες γυναικες.
ΥΓ : Aνδρες με μικροτερα προσοντα απο αυτα που ειπα πιο πανω, ηταν καλυτεροι στο σεξ , γιατι δεν εκαναν σεξ μονο με το πουλακι τους (το κατω)αλλα και με το ΠΑΝΩ με οτι αυτο συνεπαγεται
Κατεβασε το 3 ποντους κ απο τις δυο μεριες να ειμαστε οκ.. Σε 2 ποντους θα κολλησουμε τωρα?? οταν ολα περνανε απο το μυαλο και την πειρα του καθενος κ λιγοτερο στις διαστασεις.??Μεσαίο μήκος είναι το 17-19? 19 είναι ξεκάθαρα μεγάλο
Καλησπερα :-* :-*Καλησπέρα μωρό!!!!