Mpasketofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα και στην κυρια του νήματος,χωράει και αλλος στην παρεα σας;;
Ολοι χωρανε!!Καλησπερα στην παρεα και στην κυρια του νήματος,χωράει και αλλος στην παρεα σας;;
Ολοι χωρανε!!
Καλησπερα
Παιδια, τι απεγινε το site του athensdiva?
Aμα προκαμω με το καστινγκ που εμπλεξα και κατι <<αλλα>> to do ..... Θα ερθω
Προσπαθώ 2 μέρες να της στείλω πμ για το τηλέφωνο της και δε με αφήνει. Γνωρίζουμε γιατί?
...μάλλον θα της ζάλισες τους βύζους ρε τύπε...οπότε σε μπλοκάρισε και ησύχασε η γυναίκα...συμβαίνουν αυτά... ...
Φίλε μου εχθές προσπάθησα πρώτη φορά
...α...άκυρο τότε...δεν ξέρω τι να υποθέσω...
Kαλησπερα Garsia...μάλλον θα της ζάλισες τους βύζους ρε τύπε...οπότε σε μπλοκάρισε και ησύχασε η γυναίκα...συμβαίνουν αυτά... ...
Καλησπερα Pero Το offline ειναι περισσοτερο για να κατεβασω τους τονους που ειχαν ανεβει τον τελευταιο καιρο . Παντα παρακολουθω τι γινεται εδω και αλλουΊσως επειδή από εχθές είναι offline δε δέχεται pm. Λέω τώρα...
μόνο στην Έλενα,η και σε άλλα μέλη?Μια βοήθεια ρε παιδιά. Προσπαθώ να στείλω γενικά πμ και μου βγάζει μήνυμα “σφάλμα βάσης δεδομένων παρακαλώ αναφέρατε το πρόβλημα «
μόνο στην Έλενα,η και σε άλλα μέλη?
κανείς αποσύνδεση,κλείνεις τον browser,κανείς εκκαθάριση ιστορικού,και ξαναμπες.δες αν πάει και το κείμενο.Και σε φίλο εδώ που προσπάθησα το ίδιο. Να αναφέρω ότι ένα σκέτο emoticon που δοκίμασα προς την Ελενα πήγε κανονικά, κείμενο 3 σειρές όχι.
έχουν άλλη δουλειά οι διαχειριστές.χαζευουν ,θηρια....Kαλησπερα Garsia
Δεν μπλοκαρα ποτε κανενα . Δεν βρισκω κ το λογο αλλωστε
Αν καποιος με ενοχλει μιλαω με τους διαχειριστες ;)