Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΦΙΛΟΥΔΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥ !!!
εχω βαλει και ερασιτεχνικες ..και δεν σας χω φλομωσει...μην υπερβαλουμεΕλένα βάλε κ καμία ερασιτεχνική ρε κοπέλα μ μας έχεις φλομώσει σε φωτο από ταινίες άιντε ρε γιαβρι μ...
οκ κατάλαβες πώς το λεω το φλομώσει ετσι.. Χαριτολογώντας οκ.εχω βαλει και ερασιτεχνικες ..και δεν σας χω φλομωσει...μην υπερβαλουμε
το ξέρει αυτο το άθλημα η Έλενα η τώρα το μαθαίνει άραγε...Kαι βόλλευ (δωματίου) βεβαίως βεβαίως......
πότε έβαλες;εχω βαλει και ερασιτεχνικες ..και δεν σας χω φλομωσει...μην υπερβαλουμε
ΦΙΛΟΥΔΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥ !!!
ΚΑΙ απο φυσικο επισης ...εξαρταται την περιπτωση ...Από περούκα σκίζεις!
Kαλο θα ηταν να μην μου δινεις το δικαιωμα να υποπτευομαι οτι ο γραπτος σου λογος περιεχει δοσεις ειρωνιας ...το ξέρει αυτο το άθλημα η Έλενα η τώρα το μαθαίνει άραγε...
αυτό π λες δεν ισχύει αλλα γιατι όταν κάποιος έχει μια ποιό καυστική γραφή για κάποια κοπέλα κ δεν είναι όλο πόσω θεά είσαι κ τή καλές φωτό π βάζεις αμέσως νά τού την πείτε εε εγω σ ειπα αυτό π με ρώτησες εσύ θα μ απαντήσεις εε γιαβρι...Kαλο θα ηταν να μην μου δινεις το δικαιωμα να υποπτευομαι οτι ο γραπτος σου λογος περιεχει δοσεις ειρωνιας ...
Ακομα υποπτευομαι ............ Βοηθησε με να μην σιγουρευτω ...
φιλικα ολα αυτα ακομα...
Λοιπον ...Να ξεκαθαρισουμε κατι sohoviz..αυτό π λες δεν ισχύει αλλα γιατι όταν κάποιος έχει μια ποιό καυστική γραφή για κάποια κοπέλα κ δεν είναι όλο πόσω θεά είσαι κ τή καλές φωτό π βάζεις αμέσως νά τού την πείτε εε εγω σ ειπα αυτό π με ρώτησες εσύ θα μ απαντήσεις εε γιαβρι...
εγω σ είπα κατι αυτο π λες δεν παίζει απο μενα οκ. Αλλα εχω το δικαίωμα να γράφω ότι θέλω όπως θέλω χωρίς να προσβάλω κανέναν οκ σε κάλυψα γιαβρι μ..Λοιπον ...Να ξεκαθαρισουμε κατι sohoviz..
Δεν ψαχνομαι για κολακιες ...ΕΧΩ ΣΤΟ ΦΒ ΤΟΣΕΣ που ποιο πολυ πεθαινεις ...
Απλα οταν διακρινω κατα τα <<δικα μου μετρα κ σταθμα>> ειρωνικες τασεις και οχι <<καυστικες>> οπως λες (και δικαιωμα σου να το λες) ...Οφειλω να το τονισω και να εξηγησω την θεση μου ως προς αυτα ....
Για αποφυγη παρεξηγησεων..
Αλλωστε αν καποιος δεν του αρεσει το προφιλ μου και ο τροπος που αντιλαμβανομαι τι κρυβεται κατω απο μερικα σχολια... δεν εχει παρα να μην συμμετεχει στο νημα και στα οσα γραφονται σ αυτο
ΕΓΩ εδω δεν ηρθα για να επιβαλλω την παρουσια μου σε κανεναν !!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν παιζει .Θελω να σε πιστεψω και αυτο θα κανω ...εγω σ είπα κατι αυτο π λες δεν παίζει απο μενα οκ. Αλλα εχω το δικαίωμα να γράφω ότι θέλω όπως θέλω χωρίς να προσβάλω κανέναν οκ σε κάλυψα γιαβρι μ..