anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
στα 4 ...Ελπίζω να είναι σε εκλόγιμη θέση...
στα 4 ...Ελπίζω να είναι σε εκλόγιμη θέση...
Να τα ξεματιάσουμε τότεέχει χυμούς φυσικούς όχι σαν την amita τίγκα στη ζάχαρη και το συντηρητικό. Βλέπετε μήπως τα βραβεία mad έχει πολλυ μάτι...
είναι αγάπη επικίνδυνη σαν το τραγούδι αγαπά μόνο τους χυμούς της που είναι θρεπτικοι και γεμάτοι βιταμίνες για να ζήσεις πολλά χρόνια και καυλωτικατην αγαπαω,τι να κανω ρε γαμωτο? :-(
έχω πει να ιδρύθει κόμμα κίνημα πορνειας θα είναι στάνταρ στη βουλή αφού όλοι εμείς θα το ψηφισουμεΕλπίζω να είναι σε εκλόγιμη θέση...
Και τι βουλευτίνες θα έχει, ε; Τις καλύτερες και με προσόνταέχω πει να ιδρύθει κόμμα κίνημα πορνειας θα είναι στάνταρ στη βουλή αφού όλοι εμείς θα το ψηφισουμε
έχω πει να ιδρύθει κόμμα κίνημα πορνειας θα είναι στάνταρ στη βουλή αφού όλοι εμείς θα το ψηφισουμε
σαφώς και για αθλητισμού ινναγια παιδειας την Ελενα!
για παιδειας την Ελενα!
Απόδημου ελληνισμού Sasha Grey, για να γυρίσουν πίσω στη χώρα τα μωρά που έφυγανσαφώς και για αθλητισμού ιννα
Προβλέπω ρεκόρ τηλεθέασης στο κανάλι της Βουλήςτο νέο λουκ της βουλής...
με Lisa Ann διαφορά στήθος με στήθος και πρόεδρο της βουλής Jenna Jameson οι Αμερικανοί είναι δίπλα μας εξάλλουΑπόδημου ελληνισμού Sasha Grey, για να γυρίσουν πίσω στη χώρα τα μωρά που έφυγαν
θα έχει και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση...Προβλέπω ρεκόρ τηλεθέασης στο κανάλι της Βουλής
Για πρώτη φορά οι πολιτικοί θα είναι κοντά στον ψηφοφόρο, μα πολύ κοντά όμως, πιο κοντά δεν γίνεται, θα μπούμε βαθιά στα προβλήματα και θα τελειώσουμε μαζί όσα ταλανίζουν τη χώρα...θα έχει και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση...
Για πρώτη φορά οι πολιτικοί θα είναι κοντά στον ψηφοφόρο, μα πολύ κοντά όμως, πιο κοντά δεν γίνεται, θα μπούμε βαθιά στα προβλήματα και θα τελειώσουμε μαζί όσα ταλανίζουν τη χώρα...
Δε διαβάζουμε κριτικές αγαπούληδων, αυτό μας έλειπε..καλά. Κανείς εγώ έχω γράψει κριτική μπορείτε να τη διαβάσετε με. Όλες τις λεπτομερείες βήμα. Προς βημα
μπα ήταν κριτική καριόλη αυτή μετά την αγάπησα. Η κυρία που είναι βλέπει τα βραβεία μαντ λογικά...Δε διαβάζουμε κριτικές αγαπούληδων, αυτό μας έλειπε..
Σε παπούληδες επιτρέπεταιοπλονομε ασε τις μακακιες....οταν ο καθε αντρας αγαπαει να το σεβεστε!Σου απαντησα και εκδηλωθηκα ε?