Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αρα καταλαβες .......το λέει καθαρά η φωτογραφία σου...
Αρα καταλαβες .......το λέει καθαρά η φωτογραφία σου...
μονο αυτο το λαγνο βλεμα που εχεις τον τελειωνεις τον αλλο πριν αρχισειΧωρις να το καταλαβεις ...επεσες διανα !!!
ήθελα την επιβεβαίωση σου...Αρα καταλαβες .......
Τετοιες ζαβολιες να εχεις και να εχω στην ζωη μας ευχομαι .... ;) ;) Γιατι υπαρχουν και κατι αλλες που σκοτωνουνμονο αυτο το λαγνο βλεμα που εχεις τον τελειωνεις τον αλλο πριν αρχισει
ΖΑΒΟΛΙΑ θα ελεγα
:jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous: :jelous:
Τετοιες ζαβολιες να εχεις και να εχω στην ζωη μας ευχομαι .... ;) ;) Γιατι υπαρχουν και κατι αλλες που σκοτωνουν
σε έτρωγε δηλαδή κάτι έτσι από κάτω σ απο μικρό εε γιαβρι..Πριν ξεκινησουν ολα ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΒΓΑΛΤΟ
Nαι και ξυνωντας το ....Ανακαλυψα πολλα ...σε έτρωγε δηλαδή κάτι έτσι από κάτω σ απο μικρό εε γιαβρι..
Nαι και ξυνωντας το ....Ανακαλυψα πολλα ...
Ετσι δε νσυμβαινει και με σας τα αγορακια καπου εκει στα 10 ??
Μπαααα ..που τετοια τυχη !!!Κερδισες τιποτα στο ξυστο;;; Γιατι εμεις ξυσε ξυσε ουτε ενα τζακ ποτ!!
καλήσπερα γιαβρι μουκαλησπερα στην ομορφη :-* :-*
Τιποτα γιαβρι μου ....Κληρωσε τριωρη απουσια μου απο την παρεα ....Σας αφηνω ομως ενα αρθρο να συζητησετεΤι έγινε εδώ;
Τι κληρώνει;....
Θα παραμορφωθουμε ....Τιποτα γιαβρι μου ....Κληρωσε τριωρη απουσια μου απο την παρεα ....Σας αφηνω ομως ενα αρθρο να συζητησετε
Πες τα Gianni !!αφου τους αφησαν ετσι και δεν τους
Νανι ..ειμαι εκτος...Έλειπα όλη μέρα.
Εχουμε καμμια χαμηλης αναλυσης να ψαξω η να παω για νανι?
το θεμα φιλε μου ειναι εγω τα λεω ποιος ακουει ομωςΠες τα Gianni !!
Αφησαμε τα χανουμια να κανουν οτι θελουν..,
καλο βραδυΝανι ..ειμαι εκτος...