panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
χάχαχα γαματο.Πάρε αυτό!!Θα σε ευγνωμωνει!Και θα το τιμήσει !!
κραγιόν σε σχήμα πέους το οποίο διατίθεται και σε διάφορα χρώματα!
χάχαχα γαματο.Πάρε αυτό!!Θα σε ευγνωμωνει!Και θα το τιμήσει !!
Πηρα εγω γλιφιτζουρι τετχοιο στην εκθεση .. Νοστιμοτατο.Πάρε αυτό!!Θα σε ευγνωμωνει!Και θα το τιμήσει !!
δε γαμιεται εξάλλου έχει γκομενο επικοινωνώ καλά μαζί της και είναι υπέροχο.πρεπει να δείχνουμε με χειρονομίες την αγάπη μας στις άλλες ανεξάρτητα αν θα γαμησουμε πιστεύω. Εξάλλου αν σε βάλει η γυναίκα στη φιλική ζώνη σε έβαλε κλαιν. Θα της επερνα κάνα sex toy αλλά με είπε καφρο που ανέβασα στόρι από ερωτικά να καυλωσω τους φίλους μου και δε με έκανε λαικ στις φώτο με τα κορίτσια άρα έχει άλλη άποψη και στάνταρ θα με κυνηγούσε να μου βάλει το δονητή στο κωλο χαχα
εχεις καταντησει σαν τους νταλτον κυκλοφορεις με ψευτικα ονοματα και προφιλ ;)Καλημερα Τιραμολα μου Σε ευχαριστω για τις ευχες. Αν και το ψευδωνυμο ειναι Ελενα. (το κανονικο μου Σμαραγδα)...
Πςςς λιαν απαξιωτικο αυτοτυπε κατι μου λεει οτι ουτε φετος θα την πηδηξεις…. :S
εχεις καταντησει σαν τους νταλτον κυκλοφορεις με ψευτικα ονοματα και προφιλ ;)
[move](βάλτε λίγο λάδι ρε παιδιά αμάν!!!!!! ) [/move]
προσεχε μην εμφανισθεις ξαφνικα ντυμενη ;) ολο ξεβρακωτη κυκλοφορεις
όχι αγάπη ανέβασα στόρι από τη κεντρική σκηνή εξάλλου είναι φίλη ξέρει κάποια πράγματα για μένα αρκετά προσωπικά και μου χει πει και αυτή τα δικά της αρκετά προσωπικά. Εξάλλου όλοι μου λένε ζητωωωωω με αυτό το βίντεο με σένα. Βασικά οι άντρες. Αφού όταν πάω γυμναστήριο τη πειράζω και της λέω ήρθα και εγώ ο ελαφρων ηθων ανήρ ο μοναχικός καβαλάρης της ηδονής κτλ και με λέει έλα μαλακά ξεκόλλα τραβά άλλαξε να σε λιώσω.... Χαχα<<αλλά με είπε καφρο που ανέβασα στόρι από ερωτικά να καυλωσω τους φίλους μου>> Ωχ οσμιζομαι οτι σε καψα :S
ειδες φιλε που ψαχνουμε για κλωνους ;) τον εχουμε εδωΚαλημερα στην παρεα, Σμαραγδα πες χρονια πολλα στην Ελενα απο μενα.
Μπααααα, δεν κανω εγω τετοια ατοπηματα. Καλοκαιρι κιολας ΑΦΟΥπροσεχε μην εμφανισθεις ξαφνικα ντυμενη ;) ολο ξεβρακωτη κυκλοφορεις
δε γαμιεται εξάλλου έχει γκομενο επικοινωνώ καλά μαζί της και είναι υπέροχο.πρεπει να δείχνουμε με χειρονομίες την αγάπη μας στις άλλες ανεξάρτητα αν θα γαμησουμε πιστεύω. Εξάλλου αν σε βάλει η γυναίκα στη φιλική ζώνη σε έβαλε κλαιν. Θα της επερνα κάνα sex toy αλλά με είπε καφρο που ανέβασα στόρι από ερωτικά να καυλωσω τους φίλους μου και δε με έκανε λαικ στις φώτο με τα κορίτσια άρα έχει άλλη άποψη και στάνταρ θα με κυνηγούσε να μου βάλει το δονητή στο κωλο χαχα
Θα την παρω να ερθουμε να μας τα πεις απο κονταΚαλημερα στην παρεα, Σμαραγδα πες χρονια πολλα στην Ελενα απο μενα.
Ποιος ειναι ποιος ειναι ... Πες και μας , βρε μοναχοφαη >ειδες φιλε που ψαχνουμε για κλωνους ;) τον εχουμε εδω
Σωστος ο σοφοςγενικα τυπε απαξ και μπεις στην friendzone θελει τεραστια προσπαθεια για να ξαναβγείς :
ξερεις πηγές δεν αποκαλύπτω ποτέ ;)Ποιος ειναι ποιος ειναι ... Πες και μας , βρε μοναχοφαη >
δε πειράζει είμαι και κόμπρα έχω υπομονή να δαγκώσω αν και εφόσον προκυψει κάτι τέτοιο...γενικα τυπε απαξ και μπεις στην friendzone θελει τεραστια προσπαθεια για να ξαναβγείς :
θα του προτεινα του τυπου του παναγου να αλλαξει τροπαριο με την γυμναστρια μπας και μπει ο συρτης εστω και μια φορα….να κοψει τα δωρα και τα αστειακια σαν φιλενάδες και να γινει πιο σκληρος καργιολης….
αλλιως :
Ναι συνηθως αποκαλυπτονται μονοι τουςξερεις πηγές δεν αποκαλύπτω ποτέ ;)
[move](βάλτε λίγο λάδι ρε παιδιά αμάν!!!!!! ) [/move]