Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Λάου λάου.....
Λάου λάου.....
Απ' τις ωραιότερες φωτογραφίες! Πανέμορφες και οι δύο!Me end Melina
εμείς ευχαριστούμε που κάναμε τα ψώνια μας και τα είπαμε από κοντά πήρα και μπλουζάκι και το φοράω όλη μέρα ίσως το βάλω και στο μαραθώνιο θα μου δώσει δύναμη είναι αναβολικο φυσικοΤελος το seχy event..
Tου χρονου ελπιζω κ ευχομαι να ειναι καλυτερα, και με καλυτερο σχεδιασμο απο τους διοργανωτες
Ευχαριστω ολη την ομαδα του ***** και προσωπικα τον ΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΑ για την τελεια συνεργασια ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ
Επισης ευχαριστω ολους τους φιλους, μελη η επισκεπτες του Bou, που ηρθαν και τα ειπαμε απο κοντα
Αληθώς ο Κυριος :-*Χριστος Ανεστη αγαπητη μου φιλη απο το Σουεζ!!!
Καλημερα :-* :-* :-*
Καλημερα Τιραμολα μου Σε ευχαριστω για τις ευχες. Αν και το ψευδωνυμο ειναι Ελενα. (το κανονικο μου Σμαραγδα)...Χρόνια πολλά Ελενα, να είσαι πάντα χαρούμενη, καλότυχη και να μας χαρίζεις τρελλές ερωτικές στιγμές!!!!
Φιλούδια!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω Παναγο μου...Καλημέρα δασκάλα. Σήμερα γιορτάζει η μισή Ελλάδα Κωνσταντίνου και Ελένης γαρ ξεχειθειτε σε ζαχαροολαστεια ανθοπωλεία κοσμηματοπωλεια και γενικά σε όλα τα ευαγη ιδρύματα να κάνουμε κάνα τζίρο χρόνια πολλα σε όσους φίλους γιορτάζουν χρόνια πολλά ελενα
Υπέροχο το Σμαράγδα, δεν πειράζει όμως οι ευχές κάνουν μόνο καλό!!!Καλημερα Τιραμολα μου Σε ευχαριστω για τις ευχες. Αν και το ψευδωνυμο ειναι Ελενα. (το κανονικο μου Σμαραγδα)...
Τι κραγιόν να πάρω στην φιλη μου και γυμνάστρια μου λες. Χριστούγεννα της είχα πάρει μια μάσκαρα μαύρη. Αυτά σε απαλό τόνο είναι για όλη τη μέρα έτσι ενώ τα πιο έντονα για βράδυ σωστός? Καλά θα μου πουν και τα κορίτσια βεβαια
.Πάρε αυτό!!Θα σε ευγνωμωνει!Και θα το τιμήσει !!Τι κραγιόν να πάρω στην φιλη μου και γυμνάστρια μου λες. Χριστούγεννα της είχα πάρει μια μάσκαρα μαύρη. Αυτά σε απαλό τόνο είναι για όλη τη μέρα έτσι ενώ τα πιο έντονα για βράδυ σωστός? Καλά θα μου πουν και τα κορίτσια βεβαια
δε γαμιεται εξάλλου έχει γκομενο επικοινωνώ καλά μαζί της και είναι υπέροχο.πρεπει να δείχνουμε με χειρονομίες την αγάπη μας στις άλλες ανεξάρτητα αν θα γαμησουμε πιστεύω. Εξάλλου αν σε βάλει η γυναίκα στη φιλική ζώνη σε έβαλε κλαιν. Θα της επερνα κάνα sex toy αλλά με είπε καφρο που ανέβασα στόρι από ερωτικά να καυλωσω τους φίλους μου και δε με έκανε λαικ στις φώτο με τα κορίτσια άρα έχει άλλη άποψη και στάνταρ θα με κυνηγούσε να μου βάλει το δονητή στο κωλο χαχατυπε κατι μου λεει οτι ουτε φετος θα την πηδηξεις…. :S
Ε καλα τωρα και εσυ, με ρωτας κατι που μπορει να αρεσει σε μενα και να ειναι αδιαφορο στην κοπελλα. Παρε κατι απο την καρδια σου, και οπως ειπες θα σε βοηθησουν και τα κοριτσια εκειΤι κραγιόν να πάρω στην φιλη μου και γυμνάστρια μου λες. Χριστούγεννα της είχα πάρει μια μάσκαρα μαύρη. Αυτά σε απαλό τόνο είναι για όλη τη μέρα έτσι ενώ τα πιο έντονα για βράδυ σωστός? Καλά θα μου πουν και τα κορίτσια βεβαια