panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
γουστάρω Ντάγκλας να σκίζει τη σσρον Στόουν και να μπιγει τα νύχια της στη σάρκα του αυτό είναι πηδημαααααΩ Χ... Που τον θυμηθηκες αυτον.. :-
γουστάρω Ντάγκλας να σκίζει τη σσρον Στόουν και να μπιγει τα νύχια της στη σάρκα του αυτό είναι πηδημαααααΩ Χ... Που τον θυμηθηκες αυτον.. :-
ε ναι θα στη δείξω αύριο στο ινστα είμαστε ομορφοσογο. Της λέω θα σου πάρω και τσάντα Gucci με 400 και πετάει από τη χαρά της πηδα τες όλες μου λεει<<Μόνο η αδερφή μου λέει να βγω στο κλαρί να της δώσω λεφτά να ξεχρέωσε το αμάξι της>>
Ω Χ... Που τον θυμηθηκες αυτον.. :-
Ε εχει γραψει ιστορια οπως και το γνωστο σταυροποδι.
Αν και αυτος που εβαλες στην εικονα,κανει δουλεια χωρις υπερβολικο θορυβο και νοικοκυρεμενα σε σχεση με τον αλλον.
Καλη ξεκουραση μετα :-*Καλό βράδυ κυρία ελενα
μπραβο σου που την πηρες ! θα την παρω και εγω τον αλλο μηνα ομως να την συμπεριλαβω στο παλμαρε μου !
νόμιζα ότι η περιγραφη/κριτική ήταν από ιδίαν άποψη αλλά μάλλον ήταν η απόλυτη σιγουριά της άποψης των άλλων τι να πω...?
διαβαζω την κριτικη και ειπα να γραψω εδω τα σχολια μου:
ας πουμε δυο λογακια ... ειναι αρκετα παθητικη γουσταρει κωλοσκαμπυλα με συνδυασμο που γουσταρει να μπινελικωνει τον αντρα , πιπα καλη δινει ολες τις τρυπες της για 150γιουρια και μπορεις πριν την συνευρεση να εχεις δει και καποια τσοντα της να την φαντασιωνεσε ...
δεν εχει κατι το ιδιαιτερο το προγραμμα της ... αν ριξει λιγο την τιμη θα ηταν καλη προταση ... για να πεις οτι πηγαινεις με μια που την εχεις δει και σε τσοντα ! αλλα με αυτη τη τιμη δεν γινετε ...
Με την απόλυτη σιγουριά και τον στόμφο που έκανες την περιγραφή εδώ...
νόμιζα ότι η περιγραφη/κριτική ήταν από ιδίαν άποψη αλλά μάλλον ήταν η απόλυτη σιγουριά της άποψης των άλλων τι να πω...?
βαφή κάνω και περμαναντ άμα λάχει οι κομμωτές γενικά στο γυναικείο επειδή ξέρω πολλούς είναι γαματοι σε πολλά επίπεδα το ότι είναι αδερφές αποτελεί ένα μύθο του παρελθόντος εγώ κουρέας τελειώνω και του χρόνου θα πάω δεύτερη σχολή αυστηρά γυναικείο...
καλημερα ελενη,ολο και πιο καυλιαρα σε βρισκω ,με καθε νεα φωτο που βαζεις.Kαλημερα σε οοοοολα την παρεα :-* :-* :-* :-*
Ειχαμε πολλα ... ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ?Που είναι το τούμπανο;
Ειχαμε πολλα ... ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ?
Βρε τρελλε δεν το ελεγα για μεναΈλα μου τώρα που θέλεις και κομπλιμέντα. :
όχι κ τρελος ο φιλος μαςΒρε τρελλε δεν το ελεγα για μενα
Βρε τρελλε δεν το ελεγα για μενα