Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Δεν συμβαινει παντα στις παραθεσεις .. Νομιζω γινεται να το διορθωσεις μεσω τροποποιησηςΓιατί ντούμπλεξ ρε πούστη μου;
Δεν συμβαινει παντα στις παραθεσεις .. Νομιζω γινεται να το διορθωσεις μεσω τροποποιησηςΓιατί ντούμπλεξ ρε πούστη μου;
και πως σου 'ρθε και το ανέβασες;Δεν τρελαινομαι για tus.. Αλλα αυτο το τραγουδι ειναι τοσο αληθινο , που κατανταει εξοργιστικο
Δεν ξερω ο στιχος με εκανε κλικ... Παρ οτι , να προσθεσω οτι στα πιτσιρικια που εχει το μεγαλυτερο ακροατηριο ο tus, περiσσοτερο αυτο περναει σαν , καντε αυτα που λω στο τραγουδι για να γινετε ανθρωποι, ενω σε ενα εμπειρο απο την ζωη , σαν παραδειγμα προς αποφυγηκαι πως σου 'ρθε και το ανέβασες;
Έχω κάτι κατά νου γι απάντηση αλλά δεν ξέρω ν' ανεβάζω τραγούδια αχαχαχα!!!Δεν ξερω ο στιχος με εκανε κλικ... Παρ οτι , να προσθεσω οτι στα πιτσιρικια που εχει το μεγαλυτερο ακροατηριο ο tus, περiσσοτερο αυτο περναει σαν , καντε αυτα που λω στο τραγουδι για να γινετε ανθρωποι, ενω σε ενα εμπειρο απο την ζωη , σαν παραδειγμα προς αποφυγη
Any way ας το ισορροπησουμε λιγο ;)
αντε καλα .. Πας εσυμπερδευονται τα νηματα
μας αναψε τα λαμπακια
σημανε συναγερμος
Θα σε κανω φροντιστηριοΈχω κάτι κατά νου γι απάντηση αλλά δεν ξέρω ν' ανεβάζω τραγούδια αχαχαχα!!!
Αμαν βρε παιδι μου και εσυ ... Ακομα δεν το σχεδιασαμε και πηρες τα βουνα και τα αμπελιατα σταφυλια τι να τα κανω?
θα χαλασουν
θα τα φαω μονος μουΑμαν βρε παιδι μου και εσυ ... Ακομα δεν το σχεδιασαμε και πηρες τα βουνα και τα αμπελια
Σ' αυτό βρήκες να με κάνεις φροντηστήριο; Θα μου πεις, στην ηλικία που 'σαι, τι περιμένεις χαχα!Θα σε κανω φροντιστηριο
Σταφυλοθεραπεια ... εξαιρετικη αποτοξινωση του οργανισμουθα τα φαω μονος μου
Αμα θες επεκτεινουμε το διδακτικο προγραμμαΣ' αυτό βρήκες να με κάνεις φροντηστήριο; Θα μου πεις, στην ηλικία που 'σαι, τι περιμένεις χαχα!
Σταφυλοθεραπεια ... εξαιρετικη αποτοξινωση του οργανισμου
Σε ευχαριστω πολυ Πετρο μου :-* :-* ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕς ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩουτως η αλλως ειμαι μακρια για να παραστω στο γευμα αυτο!
μακρια απο το κλεινον αστυ
επαρχια!!! Αχ βρε τυχερε !!!!!
οποτε θα στα στελω πεσκεσι μαζι με ψαρια φρεσκα και καντα οτι νομιζεις
Τα κουκουτσα τα καταπινς;
αμ το θες το καφεδάκι σου χαχα!Αμα θες επεκτεινουμε το διδακτικο προγραμμα