raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Με το μαλακο μην μου το στραμπουλιξεις
Θελω μια ντυμενη με τα προστυχα τα ρουχα μωρη καυλιαρα ρουφοκαυλετα...
Με το μαλακο μην μου το στραμπουλιξεις
.. Δεν μπορουσα να παρω την Εγνατια ξεβρακωτο.. Ειχε πολισμανους. Την εχουν στημενη για <<πακια>> ολουθε ..Ποιος μιλάει για ντύσιμο
Κολαν δερματινο φοραγα σ αυτηνΘελω μια ντυμενη με τα προστυχα τα ρουχα μωρη καυλιαρα ρουφοκαυλετα...
Νου σου, εσυΔε μου αρέσει αυτή.
Καύλα ειναι αυτή η φώτο...να την κοιτάς και να στερέψεις από σπέρμα!την καλησπερα μου.Με το μαλακο μην μου το στραμπουλιξεις
:S :S :S :S :S :S :S :S
Γιατι θελω να γινεις χρησιμος ανθρωπος στην κενωνια οταν μεγαλωσειςΌλο με μαλώνεις αφού επειδή.
Γιατι θελω να γινεις χρησιμος ανθρωπος στην κενωνια οταν μεγαλωσεις
Δεν θελω το κακο σου..
ΥΓ. Το βραδυ αμα βγεις να παρεις ζακετα
Μπορεί να χτύπησε ΑΟΖ κει πανω η κυρίαΚυρία Έλενα έχω παρατηρήσει ότι όλο στον Έβρο πηγαίνεις τώρα τελευταία... Δεν πιστεύω να σε τύλιξε κάνας Ντορης και να την δαγκώσεις την λαμαρίνα, ως άλλη Κατερίνα χελμη... :S
Μπορεί να χτύπησε ΑΟΖ κει πανω η κυρία
Παντως ενα υψηλοβαθμος αξιωματικος χτες με διαβεβαιωσε οτι δεν διατρεχομεν κινδυνον..Ναι, μπορεί να τα μασάει από κανέναν μεγαλοτσιφλικα εκεί..
ή επίκειται πόλεμος με την Τουρκία και η ευπ στέλνει κρυφά την κυρία Έλενα να ανακουφίζει τα φανταρια για να έχουν ανεβασμένο ηθικό...
Παντως ενα υψηλοβαθμος αξιωματικος χτες με διαβεβαιωσε οτι δεν διατρεχομεν κινδυνον..
Τωρα δεν ξερω, μπορει να παραμιλαγε καθ οτι ειχε προηγηθει συνουσια σε διαφορες στασεις...
Το κατι τις μου.. Ειμαι για φαγητο αφου..Μπραβο ελενα..ενημερωνε μας για τις κινησεις του στρατευματος για να κοιμομαστε ησυχοι...
υγ: τι φορας τωρα?
Το κατι τις μου.. Ειμαι για φαγητο αφου..
Σαλλονικη ειμαι βρε.. ΑφουΣε εβγαλε εξω ο καραβανας?