kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.157
- Πόντοι
- 6.256
Τι θες. Μπούτι? Στήθος?Τι ωραίο θα έχουμε στις 3000 σελίδες?
Εγω μετρήθηκα, φυσιολογικα όλα.και μας ανεβαινει η πιεση
Τι θες. Μπούτι? Στήθος?Τι ωραίο θα έχουμε στις 3000 σελίδες?
Εγω μετρήθηκα, φυσιολογικα όλα.και μας ανεβαινει η πιεση
Η ΘΕΑ, ΤΗΣ ΘΕΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΑ, Ω ΘΕΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....Καθενας με τον τροπο του.. Εμεις πρεπει να κατανοουμε την καθε συμπεριφορα, αρκει να μην περναει τα ορια..
Α και για να μην ξεχνιομαστε.
Ζεστηηηηη.. εδω ψηλα στην Αλεξανδρούπολη
Καθενας με τον τροπο του.. Εμεις πρεπει να κατανοουμε την καθε συμπεριφορα, αρκει να μην περναει τα ορια..
Για πολύ γλυψιμο κ ξέσκισμα.Καθενας με τον τροπο του.. Εμεις πρεπει να κατανοουμε την καθε συμπεριφορα, αρκει να μην περναει τα ορια..
ελενα..ελενα..πατας στης αδυναμιες μας!!!....ελενα μονο προσεχε γιατι ωπος μας θετεις εμας σε κινδυνο(εμφραγμα,εγκεφαλικο κτλπ)θετης σε κινδυνο την υγεια σου πραγματικα!απο τι θα με πεις???εχεις σε αποσταση αναπνοης την υψηλη ταση μεταφορας ηλεκτρικης ενεργειας!!!αυτα να τα προσεχεις κουκλα μου.ειναι ηλεκτρομαγνητικα πεδια που επιρεαζουν(ρωτα και αλλου μην νομιζεις μονο τα λεω εγω)προσεχε την υγεια σου(ε οκ δεν πειραζει 1-2ωρες αν στεκεσε εκει))Καθενας με τον τροπο του.. Εμεις πρεπει να κατανοουμε την καθε συμπεριφορα, αρκει να μην περναει τα ορια..
Τι τον έχεις τον ντουντάρα?ελενα..ελενα..πατας στης αδυναμιες μας!!!....ελενα μονο προσεχε γιατι ωπος μας θετεις εμας σε κινδυνο(εμφραγμα,εγκεφαλικο κτλπ)θετης σε κινδυνο την υγεια σου πραγματικα!απο τι θα με πεις???εχεις σε αποσταση αναπνοης την υψηλη ταση μεταφορας ηλεκτρικης ενεργειας!!!αυτα να τα προσεχεις κουκλα μου.ειναι ηλεκτρομαγνητικα πεδια που επιρεαζουν(ρωτα και αλλου μην νομιζεις μονο τα λεω εγω)προσεχε την υγεια σου(ε οκ δεν πειραζει 1-2ωρες αν στεκεσε εκει))
Καθενας με τον τροπο του.. Εμεις πρεπει να κατανοουμε την καθε συμπεριφορα, αρκει να μην περναει τα ορια..
E οχι και ουδεν... ολοκληρο ονομα αλλαξεΟυδέν νεότερον απ τη Νότια Μακεδονία.
Νεο απ την καλη μας την κυρία.E οχι και ουδεν... ολοκληρο ονομα αλλαξε
Νεο απ την καλη μας την κυρία.
Τι να κανει άραγε
Καλησπερα :-* :-* Ολα, πάνε καλά βασει του προκαθορισμενου σχεδιου..
Με κατι μικροαλλαγες βεβαια, οπως στην
αντιμετωπιση των κουνουπιων, στην διατροφη, το ενδυματολογικο, ποσο βαθια θα μπει αλλα ολες αναμενομενες..
Τomorrow μορνιγκ, παιρνω τον κατηφορο οχι τον ηθικο, αλλα προς την βαση.
Ποιος μιλάει για ντύσιμοΝτύνεται και έρχεται.
Με το μαλακο μην μου το στραμπουλιξειςΣτειλε καμια φωτο εδω...εχω πελωρια αναγκη να τον παιξω...
Με το μαλακο μην μου το στραμπουλιξεις