koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.096
- Πόντοι
- 2.846
Με την παρέα κι εσυ. Μέρες που είναι. Καλά να περάσετε. Δεν πάει να τρως πορτοκάλια κι η παρέα αρνάκι.
Οχι το Πασχα θα κανω εξαιρεση.. Θα το λαδωσω λιγο αντερακιΜε την παρέα κι εσυ. Μέρες που είναι. Καλά να περάσετε. Δεν πάει να τρως πορτοκάλια κι η παρέα αρνάκι.
θα φαου.. Αλλα μην το πεις σε κανενα :-Θα φαεις αρνάκι;
Απο σω κ πέρα κ προς το καλοκαίρι δεν βαζω κρεας στο στομα μου..καταλαβα σαλατιτσα ελα καλε τα φιλετακια πρωτεινη ειναι χρειαζεται το αρνι κοκορετσι κοντοσουβλια κτλ παχαινουν αλλα αν φας με μετρο και γενικα προσεχεις και αθλεισαι τα καις δε σε επηρεαζει εγω σε 7 μηνες εχω κατεβει 22 κιλα και ξαναβρηκα γενικα τον ευατο μου γιατι το χα ριξει στο φαι
Ομερτάθα φαου.. Αλλα μην το πεις σε κανενα :-
:-* :-*Ομερτά
Θα μου μαζέψεις λίγο χαμομήλι?Nαι εδω με φιλους και φιλες .. στις εξοχες![]()
Ναιαιαιαιαι..Θα μου μαζέψεις λίγο χαμομήλι?
Προσωπικα μ αρεσει.. Διαφορετικο απο τα συνηθισμενα θα ελεγατο νεο hit του μαζω τι σας λεει
Στην υγεία σου :-*θα το βαλω διπλα διπλα με το καρδια μου του κοτσιρα που ανεβασα χθες να δω ποιο χτυπαει πιο πολλυ στη καρδια εν τω μεταξυ καρδια μου με λεγε και μια πρωην μου και ολα αυτα μου τη θυμισαν....παω να βαλω ενα ποτακι
να ρθω και γω να μαζεψω ραδικια για αποτοξινωση μετα το πασχα με θετε....Ναιαιαιαιαι..Μ αρεσει να μαζευω χαμεμηλο.. Ιts so sexy with μπεε... around all over the place
![]()
![]()
Αληθεια.. Θελεις να παμε μαζι??![]()
υγεια κυρια ελενα γενικα εσυ πινεις κανα ποτακι σπιτι η μπαΣτην υγεία σου :-*
Κανα καλο κρασακι ναιυγεια κυρια ελενα γενικα εσυ πινεις κανα ποτακι σπιτι η μπα
Κατσε να δουμε τι θα μας πει ο λαγνος των κοντων υπαρξεων..να ρθω και γω να μαζεψω ραδικια για αποτοξινωση μετα το πασχα με θετε....