Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ναι.......κορη λαλω σου Ο μούχτης επέθανεν ;) εν βαστας ριαλια ;) ιντα καμεις τιποτε![]()
![]()
Τα χω σε off shore
Ναι.......κορη λαλω σου Ο μούχτης επέθανεν ;) εν βαστας ριαλια ;) ιντα καμεις τιποτε![]()
![]()
λοιπον μισο επειδη δεν ειμαι ρουφ ;)Ναι.......Κατι για ριαλια αν τα φυλαω εννοεις ε ?
Τα χω σε off shore![]()
![]()
Ετσι.... πολλα τα λεφτα Αρη που εχω σε συρταρη ( με <<η>> για να κανει σωστη ομοιοκαταληξια )...λοιπον μισο επειδη δεν ειμαι ρουφ ;)![]()
οπως ξερεις σε αυτη την χωρα αλλωστε ρουφ δεν υπαρχουν
![]()
σου στελνω την οικονομικη αστυνομια
![]()
να που ειναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζων ;) η χατζη τα πηρε
![]()
![]()
τωρα αντιο :- μετα της εκλογες θα βγουνΕτσι.... πολλα τα λεφτα Αρη που εχω σε συρταρη ( με <<η>> για να κανει σωστη ομοιοκαταληξια )...![]()
Α ,πες τους να ερθουν κατα τις 7, γιατι τωρα παω σιεστα
ΥΓ . Εμενα με φαγανε τα λουσα , που να τα βρω τα λεφτα![]()
Αχ βρε Τασο... Τιποτα δεν θα βγει ποτε και για κανενα ... Μποκοτα ημασταν , ειμαστε και θα ειμαστε . Να κλαις την Ελλαδα μαςτωρα αντιο :- μετα της εκλογες θα βγουν![]()
![]()
μια κουβεντα που οσα χρονια και να την αναλυουμε παντα στον ιδιο παρανομαστη θα γυρναμε ;) δυστυχώς συμφωνώΑχ βρε Τασο... Τιποτα δεν θα βγει ποτε και για κανενα ... Μποκοτα ημασταν , ειμαστε και θα ειμαστε . Να κλαις την Ελλαδα μας
Φευγω συγχυστηκα >>
![]()
και γω σαν κουρεας κατι ψιλα ξερω ;) ;) ;)
Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο.μεγια το μαλλι κυρια ελενα γενικα το bob καρε σου ειναι τελειο ειναι αλανι ο κομμωτης η η κομμωτρια αλλα ακομα πιο ωραιο ειναι το βαψιμο στο μαλλι γενικα το κοντο μαλλι αναδεικνυει το προσωπο αν και δε παει σε ολες τις γυναικες αναλογα σε σενα ταιριαζει τελεια...
ΠαραθυράτοΘα πηδηχτώ απ το παράθυρο.
?????Παραθυράτο![]()
Τι εγινε? Σφηνωσες στο κασωμα του παραθυρου??????
Να ρωτήσουμε την Κυρία.
Nαι εδω με φιλους και φιλες .. στις εξοχεςελενα που θα περασεις το πασχα εδω αθηνα; και μετα ανεβαινεις σαλλονικα
Εχουν αναλαβει αλλοι τα εδεσματα.. Και εχω σκοπο να ξεφυγω λιγουλάκι μερες που ειναι..μια χαρα ηδη εχει ψιλοαδειασει η αθηνα και θα ειναι τελεια μαγειριτσα φτιαχνεις;![]()
![]()
![]()
Εν το πιστεύω!Εχουν αναλαβει αλλοι τα εδεσματα.. Και εχω σκοπο να ξεφυγω λιγουλάκι μερες που ειναι..
Μετα παλι πορτοκαλαδες και αλλα συναφη![]()
ουτε φιλετακια μετα ουτε τιποτις..σωστη μετα παλι φρουτα φιλετακια κτλ![]()
Με ξερεις τωρα βρε Νικο ... αφουΕν το πιστεύω!
Θα φαεις αρνάκι;Με ξερεις τωρα βρε Νικο ... αφου![]()