Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Το καλύτερο καληνύχτισμαΚαλο βραδυ κ καλο ξημερωμα αγορια (μικρα κ μεγαλα) :-* :-*
Καβάφης φίλε?ρωγα ποιημα
Νομίζω Παλαμάς...Καβάφης φίλε?
Ρίτσος , μήπως Γκάτσος
Μηπως Καρυωτακης, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΚαβάφης φίλε?
Ρίτσος , μήπως Γκάτσος
Αυτο να το παρω ως ειρωνικο σχολιο ? Η απλα σαν ενα σχολιο και να παμε παρακατω.... (μιας και τα ακουσματα μου απεχουν ετη φωτος απο την εν λογω κυρια Χατζη )Ελενα Χατζη ακους Βασω Χατζη;
Καλο βραδυ κ καλο ξημερωμα αγορια (μικρα κ μεγαλα) :-* :-*
και παλαμαρης και κταβαφης απο ολα εχει το μενουΚαλο βραδυ κ καλο ξημερωμα αγορια (μικρα κ μεγαλα) :-* :-*
Εννοεις να αλλαξουμε υγρα ??Καλησπερα κ.Ελενα ,πως ερχομαι σε εξ'επαφης μαζι σου?
Απο παλια. Τα ξεχασεςκαι παλαμαρης και κταβαφης απο ολα εχει το μενου![]()
![]()
![]()
![]()
Μην μπερδευεσαι. Σκεψου το αρνι τι ωραιΑ θα ψηνεται μεθαυριο... Σκεψου την μαγειριτσα και ολα τα υπολοιπα εδεσματα και θα ρθεις στα ισια σουμην μασάτε συναγωνιστές το πνεύμα το πονηρό τις άγιες αυτές ημέρες θα μεταμορφώθηκε στο κορμι τις έλενας για να μας σκανδαλίσει
ή ένας άγγελος που θα σε πάει κατευθείαν στο παράδεισο ??
με μπέρδεψαν οι σκέψεις
Ωραία φώτο, αν απέλυες και την κομμώτρια σου θα ήταν όλα τέλεια.Καλο βραδυ κ καλο ξημερωμα αγορια (μικρα κ μεγαλα) :-* :-*
Ειχα ξεμαλιαστει πριν με ενα αγορι σε ενα χοτελι γι αυτο :SΩραία φώτο, αν απέλυες και την κομμώτρια σου θα ήταν όλα τέλεια.
Ε σαν υποκαταστατο ενα πραγμα..Καλημέρα Έλενα! Ωραία τα εδέσματα που περιγράφεις...σε καμία περίπτωση όμως δεν αντικαθιστούν τον πειρασμό που μας βάζεις.
:S :SΕιχα ξεμαλιαστει πριν με ενα αγορι σε ενα χοτελι γι αυτο :S
Αμα σε ειχε περασει απο το μυαλο θα ησουν νεκρος..:S :S
Δε μου πέρασε απ το μυαλό
Αμα σε ειχε περασει απο το μυαλο θα ησουν νεκρος..![]()
![]()