Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
<<ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ>>....Παει αυτος μας χαιρετησε

Καλησπερα Βλασση :-* :-*
<<ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ>>....Παει αυτος μας χαιρετησε
το πας απο εδω το πας απο εκει στο τελος θα σε ματιασουμε μορφονια !!!Ολη την εβδομαδα μετα το Πασχα θα βρισκομαι Θεσσαλονικη.
Όποια πληροφορια σε πμ...
Καλημερα![]()
:-* :-*
Oχι βρε θα τα αφησω εδω για βαψιμοΕλενα.
Θα παρεις και τα μαλλιά σου στη σαλονίκη?
Επισης γιαβρι μου με υγεια και καλη Ανασταση να εχειςτο πας απο εδω το πας απο εκει στο τελος θα σε ματιασουμε μορφονια !!!
Καλο Πασχα
φευΑφιερωμενο (μιας και πλησιαζει Πρωτομαγια ) σε ολους τους αγαπουληδεςτου σαι , χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας οπως συνηθιζεται!!
Με την ευχη να την βρουνε , καπου καπως καποτε και να σταματησουν να την ψαχνουν επι πληρωμη .....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλη Ανασταση να εχεις τρουμπακο μου
επισης Κυρια Ελενα.....:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλη Ανασταση να εχεις τρουμπακο μου![]()
![]()
Κόλαση!ΣΑς ΑΦΗΝΩ ΜΕ R&Roll![]()
![]()
ειναι και τυχερα αυτα κυρια ελενα αμα η αλλη δε σου δινει την ευκαιρια να τη γνωρισεις κτλ ειναι δυσκολα και γενικα τα σημερινα κοριτσια μεταξυ 20 εως 30 χρονων ειναι αρκετα καβαλημενα και τα εχει τρελανει το ινστα κτλ.βεβαια ενταξει δε φταινε μονο αυτες εχουμε μεριδιο και εμεις οι αντρες σε καποια θεματα...οι καλες κοπελες βλεπω ειναι σε σχεση κτλ και μενουν οτι να νε.ειναι αυτο που λεμε οι γκομενες ειναι σαν τις τουαλετες οι καλες πιασμενες και οι αλλες χεσμενες....αλλα οκ ποτε δε ξερεις...επισης η γυναικα εχει τη δυνατοτητα να γνωρισει και να κανει σεξ με οποιον γουσταρει αν εχει μια νορμαλ εμφανιση και ενα μετριο σωμα.εμεις οι αντρες πρεπει συνεχως να προσπαθουμε και οσο συναμα ειναι απολαυστικο το φλερτ μερικες φορες καταντα και ανιαρο και ετσι σου μενει ο αγοραιος ερωτας...αυτη ειναι η αποψη μου με 13 χρονια αγοραιο σεξΑφιερωμενο (μιας και πλησιαζει Πρωτομαγια ) σε ολους τους αγαπουληδεςτου σαι , χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας οπως συνηθιζεται!!
Με την ευχη να την βρουνε , καπου καπως καποτε και να σταματησουν να την ψαχνουν επι πληρωμη .....
ρωγα ποιημα!!ειδικα οταν ειναι καυλωμενη!!ΣΑς ΑΦΗΝΩ ΜΕ R&Roll![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλη Ανασταση να εχεις τρουμπακο μου![]()
![]()
Eπισης αξιοτιμε Κυριε Μπαροκ παντα με υγεια ..Καλή Ανάσταση Κυρία Χατζή, υγεία και ότι επιθυμείτε!![]()