Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και τι εννοεις ποιητα μουΌλα καλά, από τη μέση και κάτω νέκρα.
Και τι εννοεις ποιητα μουΌλα καλά, από τη μέση και κάτω νέκρα.
καλημερα ;) βρωμικο παιχνιδι πρωι πρωι εεε > σε λιγο που θα βαλω δικες μου φωτογραφιες θα με παρακαλας παλι να της αποσύρωΚαλημερουδια :-* :-* Κατι ΣΕΜΝΟ απο παλιοτεροτερα
Και τι εννοεις ποιητα μου
Αυτο να δω και ας αποθανωωωκαλημερα ;) βρωμικο παιχνιδι πρωι πρωι εεε > σε λιγο που θα βαλω δικες μου φωτογραφιες θα με παρακαλας παλι να της αποσύρω
[move]Καθε πρωτο Σαββατοκυριακο του μηνα , θα βρισκομαι Θεσσαλονικη και καθε τελευταιο του μηνα Πατρα.
[/move]
μισο στελνω απο εκει τον μπαμπουλα θελω υψος πλατος και μηκος ;) πεστου τι κανουμε καφεδακι παξιμαδακι η και κονιακΑυτο να δω και ας αποθανωωω
Η δικια σου ... Σ επεσε ??Η σημαία κυματίζει μεσίστια. :S :S
Η δικια σου ... Σ επεσε ??
Χαλασε το ργαλειο.. Ε μα του βγαλες τα ματια ολοι την ωρα με τα παλιοκοριτσα που γυρνας. Τραβα και κανα χαιρετισμο μερες που ειναι
Καυλως σας βρηκα .. Ολα καλα εκει ?
Σοφε Ομπιουαν μιλας μς γρυφους και ακαταλυπτα νοηματα (σαν σοφος βεβαια) Εξηγησε με και μενα την απλη κατοικο αυτης της γαιας, τι εννοας.. Μνημοσυνο θα εχουμεμισο στελνω απο εκει τον μπαμπουλα θελω υψος πλατος και μηκος ;) πεστου τι κανουμε καφεδακι παξιμαδακι η και κονιακ
υπαρχει ενα πεπλο μυστηριου που καλυπτει τα παντα ;)Σοφε Ομπιουαν μιλας μς γρυφους και ακαταλυπτα νοηματα (σαν σοφος βεβαια) Εξηγησε με και μενα την απλη κατοικο αυτης της γαιας, τι εννοας.. Μνημοσυνο θα εχουμε
Και λιγο συννεφια εχει σημερα . Λες να βρεξειυπαρχει ενα πεπλο μυστηριου που καλυπτει τα παντα ;)
Και λιγο συννεφια εχει σημερα . Λες να βρεξει
Nαι , ειναι κατι λεπτομερειες που δεν διακρινονται καλαΜπορείς να βάλεις μια ακόμη να δω κάτι;
Nαι , ειναι κατι λεπτομερειες που δεν διακρινονται καλα
Η γωνία του θέματος πάντως είναι ενενήντα μοιρώνMάλλον έχει να κάμει με τη γωνία λήψης σΕ λέω.....
Ηθελε στις 75 λες ε??Η γωνία του θέματος πάντως είναι ενενήντα μοιρών
ΕπισηςΚαλημέρα στα αγόρια και το κορίτσι της παρέας