Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Α Ξ Ι Ο Σ Α Ξ Ι Ο Σεδω το εχουμε αναγάγει σε επιστημη ;) εχουμε γινει οχι ΕΥΠ αλλα ΜΟΣΑΝΤ
Α Ξ Ι Ο Σ Α Ξ Ι Ο Σεδω το εχουμε αναγάγει σε επιστημη ;) εχουμε γινει οχι ΕΥΠ αλλα ΜΟΣΑΝΤ
Μπαααα :- ξεραηλα χτες βραδυ στα υπνικα πεδια. Ελειπε και ο Μορφεας σε κατι δουλειες . Αστα να πανεΚάνα καλό όνειρο είδαμε τουλάχιστον?
Αρχίζουν και σε εγκαταλείπουν σιγα σιγα ε?Μπαααα :- ξεραηλα χτες βραδυ στα υπνικα πεδια. Ελειπε και ο Μορφεας σε κατι δουλειες . Αστα να πανε
Καλημερα :-*
Πςςςςςςς .. Ολη η τεχνολογια αφιερωμενη στο bou.. Μενω καταπληκτη
...... ................ ό κύριος καρυπίδης έχει, περιστρεφόμενη κεραία διά ραδιοδιόπτευση κλώνων...... έχει τό περίφημο σύστημα VOR !!
Λες να τρωω κερατοΑρχίζουν και σε εγκαταλείπουν σιγα σιγα ε?
Το νου σας εκει στα κατσαβραχα που τριγυρνάτε με τους κεραυνουςΛες να τρωω κερατο
αρχοντα με ενοχλει οτι μπαινης που μπαινης με κλωνο ;) τουλαχιστον μην γραφεις μαλακιες και προπαντός μην προκαλεις ;) το φορουμ ειναι για ολους μας και ο σκοπος του ειναι ενας το σεξ και μετα ολα τα αλλα το να κανεις τον εξυπνο ομως προσβαλει την νοημοσυνη τον υπολοίπων ;) την καλημερα μου
...... ................ ό κύριος καρυπίδης έχει, περιστρεφόμενη κεραία διά ραδιοδιόπτευση κλώνων...... έχει τό περίφημο σύστημα VOR !!
Τασσο εγω θελω να διμιουργησω δευτερο ονομα διοτι καταλαβα οτι αλλαζουν συμπεριφορα μερικες κοπελες οταν γραφω εδω μεσα.αρχοντα με ενοχλει οτι μπαινης που μπαινης με κλωνο ;) τουλαχιστον μην γραφεις μαλακιες και προπαντός μην προκαλεις ;) το φορουμ ειναι για ολους μας και ο σκοπος του ειναι ενας το σεξ και μετα ολα τα αλλα το να κανεις τον εξυπνο ομως προσβαλει την νοημοσυνη τον υπολοίπων ;) την καλημερα μου
εγω φιλαρακι αν και πολλες ξερουν ποιος ειμαι λογω οτι χρησιμοποιώ το πραγματικο μου ονομα ;) δεν ειχα ποτε προβλημα να ξερεις κραζω κιολας οταν πρεπειΤασσο εγω θελω να διμιουργησω δευτερο ονομα διοτι καταλαβα οτι αλλαζουν συμπεριφορα μερικες κοπελες οταν γραφω εδω μεσα.
.........αρχοντα με ενοχλει οτι μπαινης που μπαινης με κλωνο ;) τουλαχιστον μην γραφεις μαλακιες και προπαντός μην προκαλεις ;) το φορουμ ειναι για ολους μας και ο σκοπος του ειναι ενας το σεξ και μετα ολα τα αλλα το να κανεις τον εξυπνο ομως προσβαλει την νοημοσυνη τον υπολοίπων ;) την καλημερα μου
........Λες να τρωω κερατο
Πραγματικο όνομα, αληθινή φώτο στο αβατάρ.εγω φιλαρακι αν και πολλες ξερουν ποιος ειμαι λογω οτι χρησιμοποιώ το πραγματικο μου ονομα ;) δεν ειχα ποτε προβλημα να ξερεις κραζω κιολας οταν πρεπει
ειδικα η φωτο στα αβαταρ ;) σε παρακαλω απλος κατι το τασσος με δυο σιγμα ;) οπως ηταν ο γιανης με ενα νι ;)Πραγματικο όνομα, αληθινή φώτο στο αβατάρ.
Ωραίος ο Τάσος
H φωτο στο αβαταρ δηλωνει Σοφια .. Οχι αυτη του πεμπτουειδικα η φωτο στα αβαταρ ;) σε παρακαλω απλος κατι το τασσος με δυο σιγμα ;) οπως ηταν ο γιανης με ενα νι ;)
σοφια τι μου θυμισες τωρα ειχα μια γκομενα στο ΤΕΙ με αυτα ομως και αυτα δεν με ψηνεις να ξερεις ;)H φωτο στο αβαταρ δηλωνει Σοφια .. Οχι αυτη του πεμπτου
σοφια τι μου θυμισες τωρα ειχα μια γκομενα στο ΤΕΙ με αυτα ομως και αυτα δεν με ψηνεις να ξερεις ;)
[move]Καθε πρωτο Σαββατοκυριακο του μηνα , θα βρισκομαι Θεσσαλονικη και καθε τελευταιο του μηνα Πατρα.[/move]
εννοείται ;) η ελενα χατζη και ο τελι σαβαλαςΚαλημέρα μωρό!!! Μην ακους κανέναν το μαλλι σου είναι σουπερ!!!!! Κανεις την διαφορα!!!!