Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Α Ξ Ι Ο Σ Α Ξ Ι Ο Σεδω το εχουμε αναγάγει σε επιστημη ;)![]()
εχουμε γινει οχι ΕΥΠ αλλα ΜΟΣΑΝΤ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Α Ξ Ι Ο Σ Α Ξ Ι Ο Σεδω το εχουμε αναγάγει σε επιστημη ;)![]()
εχουμε γινει οχι ΕΥΠ αλλα ΜΟΣΑΝΤ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαααα :- ξεραηλα χτες βραδυ στα υπνικα πεδια. Ελειπε και ο Μορφεας σε κατι δουλειες . Αστα να πανεΚάνα καλό όνειρο είδαμε τουλάχιστον?
Αρχίζουν και σε εγκαταλείπουν σιγα σιγα ε?Μπαααα :- ξεραηλα χτες βραδυ στα υπνικα πεδια. Ελειπε και ο Μορφεας σε κατι δουλειες . Αστα να πανε
Καλημερα :-*
Πςςςςςςς .. Ολη η τεχνολογια αφιερωμενη στο bou.. Μενω καταπληκτη![]()
...... ................ ό κύριος καρυπίδης έχει, περιστρεφόμενη κεραία διά ραδιοδιόπτευση κλώνων...... έχει τό περίφημο σύστημα VOR !!![]()
Λες να τρωω κερατοΑρχίζουν και σε εγκαταλείπουν σιγα σιγα ε?
Το νου σας εκει στα κατσαβραχα που τριγυρνάτε με τους κεραυνουςΛες να τρωω κερατο![]()
αρχοντα με ενοχλει οτι μπαινης που μπαινης με κλωνο ;) τουλαχιστον μην γραφεις μαλακιες![]()
...... ................ ό κύριος καρυπίδης έχει, περιστρεφόμενη κεραία διά ραδιοδιόπτευση κλώνων...... έχει τό περίφημο σύστημα VOR !!![]()
Τασσο εγω θελω να διμιουργησω δευτερο ονομα διοτι καταλαβα οτι αλλαζουν συμπεριφορα μερικες κοπελες οταν γραφω εδω μεσα.αρχοντα με ενοχλει οτι μπαινης που μπαινης με κλωνο ;) τουλαχιστον μην γραφεις μαλακιεςκαι προπαντός μην προκαλεις ;) το φορουμ ειναι για ολους μας και ο σκοπος του ειναι ενας
το σεξ
και μετα ολα τα αλλα
το να κανεις τον εξυπνο ομως προσβαλει την νοημοσυνη τον υπολοίπων ;)
![]()
την καλημερα μου
![]()
εγω φιλαρακι αν και πολλες ξερουν ποιος ειμαι λογω οτι χρησιμοποιώ το πραγματικο μου ονομα ;) δεν ειχα ποτε προβλημαΤασσο εγω θελω να διμιουργησω δευτερο ονομα διοτι καταλαβα οτι αλλαζουν συμπεριφορα μερικες κοπελες οταν γραφω εδω μεσα.
.........αρχοντα με ενοχλει οτι μπαινης που μπαινης με κλωνο ;) τουλαχιστον μην γραφεις μαλακιεςκαι προπαντός μην προκαλεις ;) το φορουμ ειναι για ολους μας και ο σκοπος του ειναι ενας
το σεξ
και μετα ολα τα αλλα
το να κανεις τον εξυπνο ομως προσβαλει την νοημοσυνη τον υπολοίπων ;)
![]()
την καλημερα μου
![]()
........Λες να τρωω κερατο![]()
Πραγματικο όνομα, αληθινή φώτο στο αβατάρ.εγω φιλαρακι αν και πολλες ξερουν ποιος ειμαι λογω οτι χρησιμοποιώ το πραγματικο μου ονομα ;) δεν ειχα ποτε προβλημανα ξερεις κραζω κιολας οταν πρεπει
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα η φωτο στα αβαταρ ;) σε παρακαλω απλος κατι το τασσος με δυο σιγμα ;) οπως ηταν ο γιανης με ενα νι ;)Πραγματικο όνομα, αληθινή φώτο στο αβατάρ.
Ωραίος ο Τάσος
H φωτο στο αβαταρ δηλωνει Σοφια .. Οχι αυτη του πεμπτουειδικα η φωτο στα αβαταρ ;) σε παρακαλω απλος κατι το τασσος με δυο σιγμα ;) οπως ηταν ο γιανης με ενα νι ;)![]()
![]()
![]()
![]()
σοφιαH φωτο στο αβαταρ δηλωνει Σοφια .. Οχι αυτη του πεμπτου![]()
![]()
σοφια![]()
τι μου θυμισες τωρα ειχα μια γκομενα στο ΤΕΙ
![]()
με αυτα ομως και αυτα δεν με ψηνεις να ξερεις ;)
![]()
![]()
[move]Καθε πρωτο Σαββατοκυριακο του μηνα , θα βρισκομαι Θεσσαλονικη και καθε τελευταιο του μηνα Πατρα.[/move]
εννοείται ;) η ελενα χατζη και ο τελι σαβαλαςΚαλημέρα μωρό!!! Μην ακους κανέναν το μαλλι σου είναι σουπερ!!!!! Κανεις την διαφορα!!!!![]()
![]()