Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Έλα ρε τσολιά μας εσύ. *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
Έλα ρε τσολιά μας εσύ. *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
Τι νεα σήμερα?
Ηλιολουστα κ με χαμηλα επιπεδα υγρασιας ...Τι νεα σήμερα?
τις αποζητας τις υγρασιες σου εσυ μανταμιτσα μου.δεν μπορεις χωρις υγρασιες ε?τετοιος μουνος που εισαι παντως, δεν παθαινεις τιποτα με την υγρασια.πιθανον σου κανει και καλο.υγιενεται.Ηλιολουστα κ με χαμηλα επιπεδα υγρασιας ...
Στο περιβαλλλον... Που πηγε εσενα το μυαλο σουΚαι που...εντοπιζεται η υγρασια?
Ε ναι εννοειται... ΑΥΤΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ευνοει την ανανεωση των τοιχωματων του κολπου και την απροσκοπτη λειτουργια του <<εμβολου>> κατα τη συνουσια, ειδικα αν ειναι επαναλαμβανομενητις αποζητας τις υγρασιες σου εσυ μανταμιτσα μου.δεν μπορεις χωρις υγρασιες ε?τετοιος μουνος που εισαι παντως, δεν παθαινεις τιποτα με την υγρασια.πιθανον σου κανει και καλο.υγιενεται.
Ποιητα μου εσυΤο περιβαλλον,το περιβααααλλον
αναθεμα την τυχη μου,το εδωσες σε ααααλλον
(στο ρυθμο του στο σταυροδρομι του Στρατου)
Καλησπερα ομορφη
Ε ναι εννοειται... ΑΥΤΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ευνοει την ανανεωση των τοιχωματων του κολπου και την απροσκοπτη λειτουργια του <<εμβολου>> κατα τη συνουσια, ειδικα αν ειναι επαναλαμβανομενη
Κοφτε το μανταμ γιατι θα γινω Γκρηνπης
Aφου ειναι πειραχτηρι και ζηλαρικο το σκασμενοΕγω γραφω ποιηση κι εσυ υποβιβαζεις τυπε
Μην το ακους εσυ ... Αφησε τον εσωτερικο σου κοσμο να ξεδιπλωθει μπροστα μας .Να ανεβει και λιγο το επιπεδο ντε ...Εγω γραφω ποιηση κι εσυ υποβιβαζεις τυπε