kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.021
- Πόντοι
- 6.256
Θα χουμε 2590 νεες εγγραφές τη μέρα. Απλά.Ναι.. εννοούσα οτι οι επισκεπτες που σας παρακολουθουν δεν εχουν δυνατοτητα pm. Απλως αυτο
Θα χουμε 2590 νεες εγγραφές τη μέρα. Απλά.Ναι.. εννοούσα οτι οι επισκεπτες που σας παρακολουθουν δεν εχουν δυνατοτητα pm. Απλως αυτο
Θα χουμε 2590 νεες εγγραφές τη μέρα. Απλά.
Και ένα πασοκατζή ε?
Καλησπερα Τασο μου Κανω οτι μπορω καλυτερο ;)Καλησπερα τα ειπες πολυ ωραια και μπραβο σου!!!!!!!
Ασε καινουργιο κοσμο να μπει στο σαι βρε .. Καλο για ολους θα ειναι αυτο .. Πλουραλισμος !!Θα χουμε 2590 νεες εγγραφές τη μέρα. Απλά.
Και πως το κανω αυτο ?Καλό θα ήταν να το κάνεις edit και να σβήσεις το @ γιατί θα γεμίσεις spam.
Και αυτοι ψυχη εχουν καημενε... ;)Και ένα πασοκατζή ε?
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΓΙΑ.για πες πόσα πμ έχεις?
άλλα έχουν σημασία, αγαπούληδες κλπ, πως πας απ αυτό το είδος?ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΓΙΑ.
Μεχρι και απο Μαδαγκασκαρη με εστειλαν , να με ρωτησουν τι ωρα εχει πλοιο για Πειραια, να με στειλουν πεσκεσι ξωτικα φρουχτα
Μην μου στεναχωρεις τα ευαισθητα αγορια ... Καθενας με τον τροπο του εκφραζει τα θελω τουάλλα έχουν σημασία, αγαπούληδες κλπ, πως πας απ αυτό το είδος?
κατατοπιστικότατη,Μην μου στεναχωρεις τα ευαισθητα αγορια ... Καθενας με τον τροπο του εκφραζει τα θελω του
ΑΛΛΟς ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟς ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ
Και παει λεγοντας... Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
Μην μου στεναχωρεις τα ευαισθητα αγορια ... Καθενας με τον τροπο του εκφραζει τα θελω του
ΑΛΛΟς ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟς ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ
Μην μου στεναχωρεις τα ευαισθητα αγορια ... Καθενας με τον τροπο του εκφραζει τα θελω του
ΑΛΛΟς ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟς ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ
στηριζω
https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/fashion/2011/FEBRUARY/NEWS/BALENTINO/5.JPG[/img[/URL]]
[img]https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018/02/08/love.jpg
τι είναι αυτά ρε κοτες λυρατες????!!!!σιγα μην της κανετε και προταση γαμου... :S :S :S :S :S
Κάτσε ρε Τάκη, τα γκαμητούμε που τα γκαμητούμε, μην έκει και λίγκο αίστημα;;; :S :S