Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλημερα γλωσσοπλαστη ....χαχαΚαλημέρα σεξοπορνοδιαστροφικόνυμφοκοράσιο!!
Καλημερα γλωσσοπλαστη ....χαχαΚαλημέρα σεξοπορνοδιαστροφικόνυμφοκοράσιο!!
Ετσιιιιιι ..Καλημεραααα...Καλημέρα .... Με τρέλα
Αχχχχχχ......ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...Γι αυτο την αλλη βδομαδα θα παρω τις βαλιτσες μου και θα εξαφανιστω....Καμια φορα το να εισαι μονιμα στην επικαιροτητα κουραζει. Προσεξε το Ελενα
Χαχαχαχα .Σιγα την φιρμα βρε ....Φίρμες...τι να πεις...
Εσυ τι λες ??Μετριοφροσύνη.....
Χμ....
Για της φίρμες λένε ότι καβάλησε το καλάμι...στην περίπτωση σου ισχύει;....
Το ότι είσαι άξια και αξιόλογη γυναίκα το ξέρω καλά αυτό.Εσυ τι λες ??
Σχετικα μ αυτο εχουν γινει μεγαλες συζητησεις στο φβ ... Αυτο που αναγνωριζουν οι 12000 εκει.. ειναι οτι κατι τετοιο δεν εχει γινει .... Αλλα και ουτε προκειται να γινει ....Δεν ειμαι τιποτα παραπανω η παρακατω σαν υπαρξη.. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ...
Απλα μια χρονικη συγκυρια με εχει φερει στην δημοσιοτητα ... ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ...!!!!
Γιατι θα μπορουσα να επιδιωξω μεγαλυτερη κατι που ΔΕΝ ΘΕΛΩ ...τουλαχιστον ακομα..
Ακόμη εκεί είσαι;...Πάει για δήμαρχος?
Διαφωνω.Ακόμη εκεί είσαι;...
Ξεπερασμένα μεγαλεία είναι αυτά...
Δημαρχος ??? ξερω και γω πολλα με τον τοτο ..να πουμε ενα ??Πάει για δήμαρχος?
Γιατι το να εισαι δημαρχος (στην ελλαδα τουλαχιστον) εισαι εξω απο την σφαιρα της πολιτικης ...??Διαφωνω.
Ο δημαρχος ειναι η ανωτατη κοινωνικη οντοτητα. Πιο πανω περνας στην σφαιρα της πολιτικης και γινεσαι σουργελο.
Δεν παρακολουθεις Πατουλη?
ΘΕΩΡΩ Δημαρχος η οποιοσδηποτε αλλος κατοχος συνδικαλιστικου αξιωματος.. αλλα και οι 300 με τον ιδιο <<κωδικα>> δουλευουν ...Απλα οι τελευταιοι εκτιθενται περισσοτερο ...καθως επισης ειναι και ποιο βαθια χωμενοι στην μαρμιτα με το <<ζουμι >>... ενω οι πρωτοι στα <<περιφερειακα της>>Από δήμαρχος η από συνδικαλιστικό αξίωμα ....
Το επόμενο βήμα είναι στους 300...