Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Πια κοπελλα εγω ?Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλα
Πια κοπελλα εγω ?Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλα
Εννοει μαλλον οτι θα με χασετε.. ;)γιατι τυπε τωρα δεν εχει κωλαρα?
Ωραίο μαύρισμα!!! φυσικό?
σα να εκατσες σε πίσσες ειναι το τατου΄,
τι να κάνω, αφου ετσι δειχνει
εχω χασει επεισοδια τι ακριβως γινεται?Εννοει μαλλον οτι θα με χασετε.. ;)
Ε μα και εσυ.... ΓΙΑ ΔΕΣ ;)εχω χασει επεισοδια τι ακριβως γινεται?
ε,οχι και να σε χασουμε κυρια μου.δεν πιστευω κατι τετοιο.θα ηταν κριμα μια μουναρα σαν εσενα,κυριως απο αποψη υπηρεσιων,να τεθει εκτος.καληνυχτα.Εννοει μαλλον οτι θα με χασετε.. ;)
Δεν νομιζω οτι θα θεσω τον εαυτο μου εκτος υπηρεσιων ;)ε,οχι και να σε χασουμε κυρια μου.δεν πιστευω κατι τετοιο.θα ηταν κριμα μια μουναρα σαν εσενα,κυριως απο αποψη υπηρεσιων,να τεθει εκτος.καληνυχτα.
Εννοειται με εντελως διαφορετικο τροπο ομως, πια..Τελικά δεσποινής Έλενα θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε;
Θα ανακοινωσω πως, την επομενη εβδομάδαγια πες να ξερουμε.....με ποιο τροπο μπορουμε να βρεθουμε πλεον??
Θα ανακοινωσω πως, την επομενη εβδομάδα
Καλησπερα σε ολους
Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition
Καλημερα σε ολο τον καλο κοσμο εκει εξω
Μια απορία έχω βρε Έλενα.Καλησπερα
Θεωρω υποχρεωση μου να απευθυνθώ κατευθείαν απο αυτο εδω το νημα στα κοριτσια του πρωην Αthensdiva.
Οσες απο εσας συνεργαζοσαστε με το γραφειο αυτο, με πληρη συνειδηση του τι κανατε και για ποιο λογο το κανατε, (θερμη μου παρακληση) να προσεχετε με ποιον η ποιους θα συνεχισετε..
Δεν ειναι ολοι <<Τασος>> !!