kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.864
- Πόντοι
- 6.256
Τι να σκεφτούμε, δεν ξέρεις που το χουν το μυαλό τους.?Ολο και κατι καλο θα σκεφτούμε
Τι να σκεφτούμε, δεν ξέρεις που το χουν το μυαλό τους.?Ολο και κατι καλο θα σκεφτούμε
Ξέρω ξέρω .. Και εγω προς τα εκει κατευθυνομαιΤι να σκεφτούμε, δεν ξέρεις που το χουν το μυαλό τους.?
Ξέρω ξέρω .. Και εγω προς τα εκει κατευθυνομαι
Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition
Καλημερα Ιan :-*
Καλημέρα σας Κυρία Χατζή!
Θαρθουν κι αλλες τετοιες και καλυτερες .. Βαστα ομως λιγο γιατι αυτες τις μερες ειμαι προβληματισμενη με ολα αυτα που γινονται , και η φαντασια μου εχει μπει σε δευτερη μοιραΦωτό, σαν αυτή δίπλα στο τζάκι, δεν κατάφερες να ξανανεβάσεις!!!!!
monsieur θα ελεγα!!!καλημερα!Bonjour messie
ΑααΞέρω ξέρω .. Και εγω προς τα εκει κατευθυνομαι
δλδ? τι απ ολα?Θαρθουν κι αλλες τετοιες και καλυτερες .. Βαστα ομως λιγο γιατι αυτες τις μερες ειμαι προβληματισμενη με ολα αυτα που γινονται , και η φαντασια μου εχει μπει σε δευτερη μοιρα
Καλησπερα :-*
Με το γραφειο τι αλλο ?δλδ? τι απ ολα?
Εχει μεγαλη ποικιλια το θεμα στα ειδησεογραφικα site :-εχω χασει επισοδεια, σπευδω για ρηβιου, μπαρδον ελειπα !
Ωραίο το summer edition, με λίγο κωλαράκι, με το απίθανο τατουαζάκι και η φαντασία να καλπάζει!Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition
σα να εκατσες σε πίσσες ειναι το τατου΄,Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition
Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλαΕχει μεγαλη ποικιλια το θεμα στα ειδησεογραφικα site :-
γιατι τυπε τωρα δεν εχει κωλαρα?Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλα