Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*Τα δικα σου εν ειναι μελισιαν,μα πκιο ομορφα!
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*Τα δικα σου εν ειναι μελισιαν,μα πκιο ομορφα!
Ωραία η φλοκάτη, λείπει το τζάκι και ένα ποτήρι κρασί...Καλησπέρα σε ολη την παρέα εκει εξω..
Καλησπέρα σε ολη την παρέα εκει εξω..
Το κρασακι ηρθε... Μεταα.. ;)Ωραία η φλοκάτη, λείπει το τζάκι και ένα ποτήρι κρασί...
εεεε... Όχι και όλοι!!!εν το μεταξύ η Χατζή έχει αυτό το στυλ της καυλιάρας καθηγήτριας που όλοι θέλαμε να γαμήσουμε στο γυμνάσιο, αλλά προφανώς κανείς δεν γάμησε..
και να που λίγα χρόνια αργότερα έρχεται το bou και 150 ευρώπουλα να σου δώσουν την δυνατότητα εκπλήρωσης αυτής της χρόνιας φαντασίωσης σου ..
Με την διατροφη που κανω νομιζω πως εχω επαρκη ποσοτητα !ελενιτσα παρε γλουταμινη και θα δεις οτι δεν θα σε ξαναπιασει γριπη ;)
Αυτη την δουλεια εκανες στο σχολειο εσυ... ??εεεε... Όχι και όλοι!!!
έχεις δίκιο... Η οδοντιατρική σε φέρνει πολύ κοντά στα μικρόβια.Με την διατροφη που κανω νομιζω πως εχω επαρκη ποσοτητα !
Αλλα η δουλεια μου, φερνοντας με σε επαφη με πολλούς ανθρωπους, μπορει να εχει αυτα τα αποτελεσματα.. Καταλαβαινεις τι εννοω....
Ειδες τι κανει η τεχνολογια? Φαιρνει τους ανθρωπους πιο κοντα... Μα πολυ κοντα...εν το μεταξύ η Χατζή έχει αυτό το στυλ της καυλιάρας καθηγήτριας που όλοι θέλαμε να γαμήσουμε στο γυμνάσιο, αλλά προφανώς κανείς δεν γάμησε..
και να που λίγα χρόνια αργότερα έρχεται το bou και 150 ευρώπουλα να σου δώσουν την δυνατότητα εκπλήρωσης αυτής της χρόνιας φαντασίωσης σου ..
ήμουν αδύνατος στα Γαλλικά,τι να κάνω;Αυτη την δουλεια εκανες στο σχολειο εσυ... ??
Κααααααπως ετσι...έχεις δίκιο... Η οδοντιατρική σε φέρνει πολύ κοντά στα μικρόβια.
ήμουν αδύνατος στα Γαλλικά,τι να κάνω;
τσ τσ τσ τι εκφράσεις είναι αυτές; ντροπή,επιστημων άνθρωπος.Καυλιαρικο αγορι απο μικρο ε?
Σεμνά εσύ.Καυλιαρικο αγορι απο μικρο ε?
περαστικαΚαι μπλου ημουν, και αρρωστη ημουν με γριππη κατα κυματα.. Βράστα
Που την ξετρυπωσες την ευλογημενηΣεμνά εσύ.
Άσε δε που βρήκα τη σωσία σου
Το καλοκαιρι γιαβρι μου .. Καλα να ειμαστε και θα κατηφορησω καμμια βδομαδουλα . Ενα απο τα μερη που θα ηθελα να παω στο νησι ειναι σ αυτο τον καταυλισμο που εχουν κανει επιστημονες στη γαυδοθελουμε χατζη και στο νησι!!!γεια σου ελενα εργαλειο!!
Ευχαριστω πολυ :-* :-*περαστικα