Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Oφειλουμε πρωτα στον εαυτο μας και μετα για τους γυρως μας , να βρουμε και αλλες πηγες εκπομπης καλης διαθεσηςΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ: η μόνη παρηγοριά της από την έλλειψή σου κακοδιαθεσίας είναι η εντεύθεν εκπεμπόμενη, λόγοις και εικόσιν, αύρα σου! Καλές γιορτές!!!
Καλησπερα :-*Καλημέρα αγαπημένη μας ...
Κυρία Χατζή, τι κάνετε!Καλησπερα :-*
Επισης τιραμολα μου ... :-* :-*Φαίνεται ότι ο άγιος Βασίλης διάβασε το γράμμα μου και.........έφερε βυζί Χατζή σε εξαιρετική εορτατική έκδοση!!!!
Να εισαι καλά Ελενα να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα και να συνεχίσεις να μας χαρίζεις όμορφες στιγμές!!!
Μαζευτηκα σπιτι αγαπητε μου Ιαν ... και θα συνεχιστει αυτο επι τριημερον ενεκα των γιορτωνΚυρία Χατζή, τι κάνετε!
Εν τοιαύτη περιπτώσει να σας ευχηθώ καλή ξεκούραση κσι καλές γιορτές!Μαζευτηκα σπιτι αγαπητε μου Ιαν ... και θα συνεχιστει αυτο επι τριημερον ενεκα των γιορτων
Καλησπερα :-*
Επισης Ιαν με υγεια :-* :-*Εν τοιαύτη περιπτώσει να σας ευχηθώ καλή ξεκούραση κσι καλές γιορτές!
Οχι με ποναει ...ΠΟΔΙ Χατζή θα δούμε?
Επισης Jim .. Κοιτα να γεμισεις τις <<μπαταριες σου>>Χρόνια πολλά και καλες γιορτές Έλενα μου!!
Επισης Jim .. Κοιτα να γεμισεις τις <<μπαταριες σου>>
Αν ειναι ετσι παω πασο ... Γιατι θεωρω, ετσι τις γεμιζεις εμμεσως..Επίσης αγαπητή μου!!
Αν και εχω μια τάση τελευταία να τις αδειάζω... με γλυκο τρόπο!
Εδώ...Ο ειδικός!!! Παυσίπονα σε μεγάλη συλλογή και ποικιλία.Ειδικες τιμές για τα....καλά κορίτσια!!!!Οχι με ποναει ...
Ρε μαυραγορίτη μόνο στο bou ψάχνεις πελάτες...Εδώ...Ο ειδικός!!! Παυσίπονα σε μεγάλη συλλογή και ποικιλία.Ειδικες τιμές για τα....καλά κορίτσια!!!!
Και αλλού,παντού!!! Όπως έλεγε και μια ψυχή,δουλίτσα να υπάρχει!!!Ρε μαυραγορίτη μόνο στο bou ψάχνεις πελάτες...
Αν ειναι ετσι παω πασο ... Γιατι θεωρω, ετσι τις γεμιζεις εμμεσως..