anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
δεν το γνωριζα... :- :- :-απορεις?.... αυτα ειναι γνωστα χρονια τωρα...
στειλε με p.m πληροφορίες αν θέλεις...
δεν το γνωριζα... :- :- :-απορεις?.... αυτα ειναι γνωστα χρονια τωρα...
ρε που θα με γκαστρωσουν κιόλας στο τέλοςθα παρει και επιδομα τοτε φιλε τριτεκνου ;)
πια επιφανήΕγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
βρήκαν φθηνό κώνειο...Εγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
ρε μαικ τι λεει ο γκουρου για τα τρια παιδια βολιωτικα ειναιρε που θα με γκαστρωσουν κιόλας στο τέλος
..Εγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
Ναι.. Γυρισα γρηγορα την μανιβελακάηκε το βίντεο...?
Εγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
Το μπαχαλεμα πάντως ακόμα καλά κρατεί και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε...
Επρεπε να ησουν εδω περσυ περιπου τετοια εποχη να δεις τι μπαχαλο υπηρχε και θα αλλαζες γνωμη . Μην ψαξεις να βρεις ποστ . Εχουν σβηστει εκατονταδες...
Χρειαζεται και ο χαβαλες και τα πειραγματα , αλλα αν αυτο ξεφυγει , τοτε να δεις ποσο τα κατω μπορει να παρει ενα site ειτε λεγεται bou , η οπως αλλοιως
στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί...Το μπαχαλεμα πάντως ακόμα καλά κρατεί και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε.
Ναι ... Αλλα οχι στο βαθμο τον περσινοΤο μπαχαλεμα πάντως ακόμα καλά κρατεί και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε.
Τι ο Ντουνταρας ?Και ο ντουντάρας?
Τι? Τυρί!!!!!Τι ο Ντουνταρας ?
Κατσικισιο ? Αμα ειναι βαλε μια κουπα :-* :-*Τι? Τυρί!!!!!
ρε ημαρτον 2 χρονια οποιος δεν εχει παρακολουθησει το νημα σου ας διαβασει λιγο δεν θα μείνει μετεξεταστέοςΠειραχτηρι
Βελτιώθηκε η καταστασή του?Τι ο Ντουνταρας ?