Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Με μπολικο παγο μια χαρα ειναι βρε ...!!!PARTY με ουζα καλοκαιριατικα βρε ελενα... θερμοπληξια θα παθεις ... προσεχε
ΓΙΑ ΜΕΤΑ ......
Με μπολικο παγο μια χαρα ειναι βρε ...!!!PARTY με ουζα καλοκαιριατικα βρε ελενα... θερμοπληξια θα παθεις ... προσεχε
Εμεις τα δυο καποια στιγμη θα διασταυρωθουμε και εκτος ολων των αλλων που θα κανουμε ....θα κανουμε και ενα bet !!Είσαι μια τσούχτρα εσύ.....
Σου αφιέρωσα μια πρωινιάτικα αλλιώς τα 105Ε δε θα έμπαιναν στις στοιχηματικές εταιρείες προς επένδυσιν, αλλά θα επενδύονταν στο μαγαζί της Μεσσήνης...
Μπικόζ είχα αρχίσει να βαράω μπιέλα......
Ελπίζω να μη με παρακολουθεί η συνάδελφος αλλά ε το επόμενο πενηντάρι πρέπει να το φακ!
Τι να σου κάνω δε μένω Αθήνα γιατί θα το είχαμε κάνει ήδη μια φορά, γιατί να ανέβω επάνω έχει υψηλό κόστος και αυτό με εμποδίζει....
Είμαι και τόσο λιγούρης, δε θα αρκεστώ μια φορά, τι να το κάνουμε μια κι άντε γεια σας........
Προς ποδοσφαιρόφιλους Σουηδία ώρα 20:00 έχει δυο καλά ματς, εκεί θα επικεντρωθώ...
..............Με μπολικο παγο μια χαρα ειναι βρε ...!!!
ΓΙΑ ΜΕΤΑ ......
Eεεεεετσι ....MY FAVORITE...............
Εμεις τα δυο καποια στιγμη θα διασταυρωθουμε και εκτος ολων των αλλων που θα κανουμε ....θα κανουμε και ενα bet !!
Ε παρτε κατι να συνελθετε λιγουλι ....
Για να δειτε πως σας προσεχω ...
Ακομα δεν εχω συστησει εταιρια ....στα χαρτια ειμαι ...Χαιρετώ την εταιρεία της αγαπημένης μας Εταίρας.
Ηρθε η ανάπτυξη?Ακομα δεν εχω συστησει εταιρια ....στα χαρτια ειμαι ...
Ακομα δεν εχω συ-στησει εταιρια ....στα χαρτια ειμαι ...
Βασισου πανω μου ....Ειμαι γουρικη ...Ρε θα τη δοκιμάσεις τη ντούντα και δε θα τη γλυτώσεις, αλλά σκέφτομαι κάποια μέρα να σου δώσω μια λίστα με 5 επιλογές και να διαλέξεις βάσει της διαίσθησής σου.....
Και να το ρίξω ένα 20ρικο το γαμήδι........
Πες ότι πήδηξα στη Φυλής (η Μεσσήνη πάει 40 μίνιμουμ), να το χαραμήσω το γαμήδι, ας πάει στο διάολο.........
Αν περάσει η 5αδα θα είναι από 4 έως 7 κατοστάρικα (αναλόγως των αποδόσεων)....
Θα το δούμε τον επόμενο μήνα που αρχίζουν κάτι ωραία, σαν κι εσένα.......
Φρόντισε να είσαι τυχερή, θα έχεις κάνει βουντού δεν ξέρω τι.........
Για το δικο σου καλό!
Μπανιο εχεις κανει ?Τι έγινε; μόλις μπήκα εγώ βγήκαν όλοι... Ούτε ασβός να ήμουν...
Ναι βγηκαμε στις αγορες με επιτοκιο αποδοσης νομιζω 4.9Ηρθε η ανάπτυξη?
Επισης γιαβρι μουκαλησπέρα και καλή εβδομάδα κουκλα