Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-* :-* Και λες και καμμια <<κουβεντος>> επανω στις καβλες ;)τι κορμαρα είσαι ρε Έλενα.. Θανατος για αυτό η Ελληνίδες είναι μέσα στην καβλα
:-* :-* Και λες και καμμια <<κουβεντος>> επανω στις καβλες ;)τι κορμαρα είσαι ρε Έλενα.. Θανατος για αυτό η Ελληνίδες είναι μέσα στην καβλα
ακριβώς έτσι είναι... Εγώ σου είχα πει αν ήσουν ανεξάρτητη,, θα είχες κλείσει πολλά σπίτια ή άλλες θα σε βλέπανε με τα κιάλια:-* :-* Και λες και καμμια <<κουβεντος>> επανω στις καβλες ;)
ακριβώς έτσι είναι... Εγώ σου είχα πει αν ήσουν ανεξάρτητη,, θα είχες κλείσει πολλά σπίτια ή άλλες θα σε βλέπανε με τα κιάλια
συμβουλες μεγαλων ανθρώπων ποτε μην της πετας στα σκουπιδια καλημερα ολη μερα και την επομενη ημεραΠοτε δεν θα γινω ανεξαρτητη , για πολλους λογους ... Οταν σταματησω απο το χωρο της βιζιτας , θα σταματησω και απο το Athensdiva . (Ενα γραφειο που μου εχει φερθει με τον καλυτερο και ποιο ανθρωπινο τροπο ) !!
καλημέρα κουκλααααααΚαι μενα μου λειπετε
Καλημερα Μαριε
εσυ αγορι μου εισαι φτηνιαρης :- εγω θελω Κούβακαλημέρα κουκλαααααα
κοιτα να περασει καλα
κ που εισαι...
σαλεπι θελω
φερε κανα κουβα κατά δω
γιατι ρε ποσα κιλα ζυγιζει?συμβουλες μεγαλων ανθρώπων ποτε μην της πετας στα σκουπιδια καλημερα ολη μερα και την επομενη ημερα
Καλημερα Τασσουλη... :-*συμβουλες μεγαλων ανθρώπων ποτε μην της πετας στα σκουπιδια καλημερα ολη μερα και την επομενη ημερα
Μα ΣΑΛΕΠΙ ρε φιλε :- εδω εχουμε ακριβα γουστα πουρα και ουισκιαγιατι ρε ποσα κιλα ζυγιζει?
παλια που πηγενα θεσσαλονικη τις περισοτερες φορες εμενα στο ηλεκτρα τον σαλεπατζη που ηταν από κατω τον ειχα υοθετησει αφου ανεβαζε το σαλεπι με την κατσαρολα στο δωματιο για να μην ταλαιπορουμε με τα πανω κατωεσυ αγορι μου εισαι φτηνιαρης :- εγω θελω Κούβα
καλημέρα κουκλαααααα
κοιτα να περασει καλα
κ που εισαι...
σαλεπι θελω
φερε κανα κουβα κατά δω
συνελθε.... ρωταω ποσω ζυγιζει κ τον λες μεγαλο αντραΜα ΣΑΛΕΠΙ ρε φιλε :- εδω εχουμε ακριβα γουστα πουρα και ουισκια
παλια που πηγενα θεσσαλονικη τις περισοτερες φορες εμενα στο ηλεκτρα τον σαλεπατζη που ηταν από κατω τον ειχα υοθετησει αφου ανεβαζε το σαλεπι με την κατσαρολα στο δωματιο για να μην ταλαιπορουμε με τα πανω κατω
μικρο κοριτσακι εισαι ακομη ακου και καμιά συμβουληΚαλημερα Τασσουλη... :-*
Τις συμβουλες παντα τις λαμβανω υπ οψιν και αποφασιζω συμφωνα με τα δικα δεδομενα ;)
δεν θελω να εισαι κακο αγορι > να αγαπας ολα τα όντα αυτου του πλανητησυνελθε.... ρωταω ποσω ζυγιζει κ τον λες μεγαλο αντρα
καλα μιλαμε ο τυπος ηταν απαιχτος το νο1 σαλεπι στην πολη κάθε μερα του αδιαζα 1 καζανι κ τοτε ανεβαινα 2-3 φορες το χρονο τον ειχα στανταρ τροφοδοτηΑυτη ειναι εξυπηρετηση ;)
δεν είμαι κακος ξερεις καλα ότι είμαι ζωοφιλοςδεν θελω να εισαι κακο αγορι > να αγαπας ολα τα όντα αυτου του πλανητη
ακριβώς έτσι είναι... Εγώ σου είχα πει αν ήσουν ανεξάρτητη,, θα είχες κλείσει πολλά σπίτια ή άλλες θα σε βλέπανε με τα κιάλια