anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
[move][size=40pt] εδώ έχει κώλο χατζή... [/size][/move]Παρε μια δοση ! Για να μην ξεφυγεις :-* το λεω
[move][size=40pt] εδώ έχει κώλο χατζή... [/size][/move]Παρε μια δοση ! Για να μην ξεφυγεις :-* το λεω
που εισαι εσυ ρε εχεις αφησει την κοπελα μονη στους λυκουςκατσε εσυ ρε τι κανεις τωρα να δουμε πρωτα ;) μπορει να ειναι ωραιο αγορακι
Τωρα που βρηκες ε ? Κατσε ! Θα βγαλουμε και μεζε σε λιγο και κανα τσιπουρακι για το κρυο[move][size=40pt] εδώ έχει κώλο χατζή... [/size][/move]
ρε τι λυκοι ολοι μουσταλευριες ειστε παλιογεροιπου εισαι εσυ ρε εχεις αφησει την κοπελα μονη στους λυκους
Με απαλο δερματακι ? σαν του αγοριου που σκοτωσε την Ελενιτσα στη Ροδο ..??κατσε εσυ ρε τι κανεις τωρα να δουμε πρωτα ;) μπορει να ειναι ωραιο αγορακι
κρεμα να του βγαλεις η κανα ρυζογαλο στην ηλικια τουΤωρα που βρηκες ε ? Κατσε ! Θα βγαλουμε και μεζε σε λιγο και κανα τσιπουρακι για το κρυο
Μουρλια θα περασουμε
Και του ειπα να αλλαξει διατροφη .. Του ανεβαζει επικινδυνα τις σεξορμονεςααα να χαθεις ανωμαλε
Με μπολικη κανελιτσα ε ?? Δεν το σκεφτηκα ..Σαν εχεις δικιο Τασοκρεμα να του βγαλεις η κανα ρυζογαλο στην ηλικια του
ασε εκει > εχει ενα εργοστασιο στην Αλικαρνασσό φτιαχνει ωραια κρεμαστα φωτιστικάΜε απαλο δερματακι ? σαν του αγοριου που σκοτωσε την Ελενιτσα στη Ροδο ..??
κρεμα να του βγαλεις η κανα ρυζογαλο στην ηλικια του
Μην λες παλιογερους ..Γιατι εχω γνωρισει καποιους, που ειναι σαν παλιες ατμομηχανες ..Αργοι, αλλα δεν κολωνουν στην ανηφορα με τιποταρε τι λυκοι ολοι μουσταλευριες ειστε παλιογεροι
σαν τα τρακτέρ BELARUS ...Μην λες παλιογερους ..Γιατι εχω γνωρισει καποιους, που ειναι σαν παλιες ατμομηχανες ..Αργοι, αλλα δεν κολωνουν στην ανηφορα με τιποτα
κοιτα να δεις όντως ;) βιαγκρα ,σιαλις, ειδικα σπρέι ανυψώσεις εχεις δικιοΜην λες παλιογερους ..Γιατι εχω γνωρισει καποιους, που ειναι σαν παλιες ατμομηχανες ..Αργοι, αλλα δεν κολωνουν στην ανηφορα με τιποτα
κοφτο με τις μουσταλευριες ακομα μου ζηταει η αλληρε τι λυκοι ολοι μουσταλευριες ειστε παλιογεροι
μυαλο πρεπει να του αλλαξουμε αλλα αν το πω θα με ξαναπείτε κακοΚαι του ειπα να αλλαξει διατροφη .. Του ανεβαζει επικινδυνα τις σεξορμονες
ωραια θα τους προσλαβουνε σαν δοκιμαστες στυλωνασε εκει > εχει ενα εργοστασιο στην Αλικαρνασσό φτιαχνει ωραια κρεμαστα φωτιστικά
δεν εχεις προλαβει αγκρεα με καψουλι μου φενετεσαν τα τρακτέρ BELARUS ...
πρόλαβα κάτι παλιογόμαρα σαν εσενα...δεν εχεις προλαβει αγκρεα με καχουλι μου φενετε
δεν εχεις προλαβει αγκρεα με καχουλι μου φενετε